Nove adidas tenisice koje ćete poželjeti ovog proljeća

Nove adidas tenisice koje ćete
poželjeti ovog proljeća

adidas deerupt

Nove adidas tenisice – Deerupt

Adidas je za ovo proljeće lansirao još jedan novi model, Deerupt. Jasno je kako brend vodi trku u trendovima i svoje ‘forward’ poimanje dizajna stavlja itekako na vidjelo. Iako, kada se radi o onome što je ‘in’, prednjače njihovi klasični modeli, polako, ali sigurno, sve više gledamo originalne i posebne tenisice na ulicama.

adidas deerupt

H&M top; Essentiel Antwerp haljina (bon ton store); Premium Vintage traperice (Indigo store)

Novi, Deerupt model uistinu je vrhunac dizajna. Inspiriran vintage tenisicama za trčanje, spaja retro prizvuk i suvremenost u tenisice koje privlače pogled. ‘Mesh’ struktura kojom je prekrivena cijela tenisica kombinirana s narančastom, crnom i plavom bojom čini modni dodatak koji naprosto priziva igranje sa stajlinzima.

adidas deerupt

Kako ih nositi?

I dok će ih neki nositi na ‘all black’ kombinacije, oni koji vole izazivati svojim stilom, dobivaju idealan komad za nositi uz bezbroj boja. Ova tenisica, iako upečatljiva, lako je prilagodljiva svima i radi pravi proljetni ‘update’.

adidas deerupt

Haljina Jour/ne (Indigo store); sako H&M

Novi Deerupt oblikovan je tako da istovremeno ističe minimalizam i odvažnost – iznimno je lagane konstrukcije i upotpunjen rastezljivim tkanjem, što omogućava maksimalnu prilagodljivost stopalu. Jastučići pjene, koji se nalaze unutar tenisice, pružaju dodatnu stabilnost i potporu pri svakoj kretnji.

adidas deerupt

I ovaj model ima izraženu stražnju stranu i predimenzioniranu siluetu koju shvaćaju i vole oni koji cijene osjećaj lakoće i vole moćan dojam svojih tenisica. Mrežasti uzorak i jarke boje tjeraju publiku na promatranje i interes, te fascinaciju još jednim originalnim proizvodom planetarno popularnog adidasa.

Deerupt voli boje

Dolaskom proljeća, Deerupt nas je naveo na boje. Podsjetio nas je na one dobre stare dane street stylea kada je ‘statement’ bio u prvom planu. Odmaknuo nas je od klasičnih izbora i zaveo na igru.

adidas deerupt

Ružičasta boja, prugice, predimenzionirane haljine i jarki uzorci, nimalo se nisu tukli s novim adidas modelom. Dapače, kao da je samo tražio još raznolikije. Povratak šorceva, koji će još više biti istaknut u skoro toplije vrijeme, dozvao je vinyl materijale i one casual s kockicama.

adidas deerupt

Nije teško biti odvažan s adidas Deeruptom, kao što ga uvijek možete odjenuti i na običnu bijelu majicu i jeans. Svakako se radi o modelu koji je uspio privući pažnju i razbuktati maštu.

adidas deerupt

Deerupt tenisice dostupne su u adidas Originals shopu, Bogovićeva 1a u Zagrebu te u The Athletes’ Foot, Shooster i Noss shopovima.

adidas deerupt

Košulja i shorts N°21 (Magali store)

adidas deerupt

adidas deerupt

adidas deerupt

Dodo Bar Or haljina (Indigo store)

adidas deerupt

adidas deerupt

adidas deerupt

Majica Philosophy (Magali store); suknja Cedric Charlier (Magali store)

adidas deerupt

adidas deerupt

Etre Cecile majica (Indigo store); Premium Vintage traperice (Indigo store)

adidas deerupt

Philosophy majica (Magali store); hlače N°21 (Magali store)

adidas deerupt adidas deerupt

adidas deerupt

adidas deerupt

adidas deerupt

adidas deerupt

Tekst i kreativno vodstvo: Tina Bačić

Foto: Sanja Jagatić

Model: Ena Čuček (Midikenn)

Make up: Marijana Gluić, Jane Iredale, Dermacare centar

Styling: Doris Fatur

Hvala Garden Breweryju na ustupljenom prostoru za snimanje.

Učitati još
Zatvori