Popularne adidas Adilette u raskošnom baršunu

Popularne adidas Adilette u
raskošnom baršunu

Ove sezone natikače su osvojile modnu scenu i s plaže ušetale ravno na uličnu pistu. Od klasičnih Birkenstock modela do onih ukrašenih trendi detaljima, jednostavne i udobne natikače brzo su se uklopile svakodnevne ležerne, ali i elegantnije kombinacije. Jedan od favorita među natikačama su Adilette, klasik sportskog brenda adidas. Njihov prepoznatljivi izgled koji stvaraju jednostavne linije, neutralne boje i tri prepoznatljive bijele linije ove sezone doživio je brojne promjene i ponudio nove, trendi modele. Nakon pastelnih modela i Adiletta s plutenim potplatom, adidas je sportski minimalizam Adiletta spojio s raskošnom teksturom baršuna.

NAJRASKOŠNIJE IZDANJE ADILETTA

Baršunaste Adilette dolaze u dva različita modela, točnije u dvije različite boje. Uz klasičnu kombinaciju bijelih linija na plavoj pozadini, u ponudi brenda adidas nalaze se i baršunaste Adilette u smaragdnozelenoj boji s tri istaknute ikonične bijele linije. Dva neodoljiva nova modela u jednostavnost sportskih Adilleta unose dašak elegancije i sofisticiranost koja će osvojiti svakodnevne kombinacije koje odišu jednakom estetikom sportske elegancije.

Baršunasto izdanje omiljenih Adiletta već puni virtualne police brojnih online shopova, a svoj par možete naručiti preko online shopova asphaltgold.de  i allikestore.com.

Foto: asphaltgold.de, allikestore.com

Učitati još
Zatvori