7 savršenih: Laneni blejzeri
7 savršenih: Laneni blejzeri

7 savršenih: Laneni blejzeri

Posljednje vrijeme svjedoci smo brze izmjene trendova i koliko god bili svjesni kako neke od komada nećemo dugo nositi, često upadnemo pod utjecaj i kupimo sebi komade u kojima se vrlo brzo više ne možemo ni zamisliti. Kreiranje svakodnevnih outfita je često zamorno, ali morate birati komade u kojima se dobro osjećate, a ne pod pritiskom trendova koji traju jednu sezonu. Naš savjet je ulaganje u basic odjevne predmete koji se jednostavno kombiniraju i koji pristaju baš svima. Jedan takav je laneni blejzer koji je must have kada govorimo o proljetnim dnevnim outfitima.

Laneni blejzer – modni detalj koji se mora naći u vašoj garderobi

Za malo koji komad možemo tvrditi kako će se uklopiti u svačiji stil, ali za laneni blejzer ta teorije zaista stoji. Osim što je riječ o prozračnom materijalu koji obožavamo nositi u proljetnim i ljetnim danima, blejzer kao komad je apsolutni vladar proljetnih kombinacija i dodatak koji je savršena zamjena za proljetne jakne. S druge strane laneni blejzer će savršeno upotpuniti i svakodnevne poslovne kombinacije, a u njemu možete ići na važan sastanak i na kavu u grad. Zadovoljit će potrebe i za one koji imaju zahtjevan dress code na poslu. Upravo zbog toga vrijedi u njega uložiti, a koji model ćete odabrati ovisi o vama.

Ovog proljeća nosimo boje

Proljeće je u znaku vibrantnih kolorita pa u tom smislu možete odabrati laneni blejzer u boji. No, morate biti svjesni kako ćete njega puno teže uklopiti u postojeću garderobu i brže će vam dosaditi. Stoga je naš prijedlog ipak laneni blejzer u nešto neutralnijim tonovima koji se može uklopiti na sve. Ako ste ljubitelji vibrantnih kombinacija, ovaj blejzer će dato dozu profinjenosti i elegancije takvom outfitu. U nastavku izdvajamo 7 savršenih lanenih blejzera koje smo zamisliti za dnevne i večernje outfite. Mogu se kombinirati i na ljetne kombinacije, a sigurno neće izaći iz mode nakon jedne sezone.

mango
massimo dutti
massimo dutti
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Mango, Zara, Massimo Dutti.

Učitati još
Zatvori