Blake Lively je nosila sve jesenske trendove u jednom danu

Blake Lively je nosila sve jesenske
trendove u jednom danu

7 kombinacija Blake Lively

Svakim novim filmom, slavna holivudska glumica Blake Lively odmiče se od uloge Serene van der Woodsen u seriji Gossip Girl, koja ju je uvjerljivo obilježila. Nakon završetka emitiranja mnogima omiljene TV serije, Blake smo gledali u filmovima Savages, The Age of Adaline i Café Society, a najnoviji film koji promovira, All I See Is You, mogao bi privući u svjetska kina sve njene obožavatelje. Drama je to u kojoj poznata glumica tumači ulogu slijepe žene, čiji se odnos s vlastitim suprugom značajno mijenja nakon što joj se vrati vid, a ona otkrije neke uznemirujuće detalje o njima. Film trenutno na IMDB-u baš i ne uživa visoki rejting, no zbog Blake svejedno vlada veliki ‘hype’ oko njega.

Blake Lively at 'Good Morning America' in New York City

7 kombinacija Blake Lively

A dodatnu vidljivost filmu će svakako priuštiti sama glumica, koja je promo turneju istoga shvatila poprilično ozbiljno. Pogotovo u modnom smislu, pa je u posljednjih nekoliko dana sve medije obišla informacija kako se Blake Lively u jednome danu presvukla čak 7 puta i fotografe spremno dočekala svakog puta u drugom stylingu. Od nje smo često navikli na hit i miss kombinacije, no ovog puta mogli bi se reći kako je ekspresnim promjenama odjevnih kombinacija ipak zadovoljila modne kritičare.

Blake Lively is all smiles in a double-breasted suit when coming out of her hotel in New York

Blake se nikada nije bojala modnih rizika, pa je i ovog puta garderobu za svoju promo turneju ispunila vrlo zanimljivim komadima. Dan u New Yorku za nju je započeo genijalnim žutim kombinezonom dizajnera Brandona Maxwella, kojeg je zatim pratila vrlo chic Oscar de la Renta toaleta inspirirana pop artom, u koju se glumica presvukla. Uslijedili su Chanelov pepita kombinezon, maskulino Ralph Lauren sivo karirano odijelo i plava haljina dizajnera Jonathana Simkhaija, a Blake je dan zaključila Chanel Couture metalik srebrnom večernjom haljinom i Monse dresom u kombinaciji sa širokih sportskim hlačama.

Blake Lively at 'Good Morning America' in New York City

Blake Lively is spotted in New York City

Blake Lively looks radiant while posing outside her hotel in New York City

Blake Lively wears a basketball outfit for her 7th outfit change of the day in New York

Foto: Splash News

Učitati još
Zatvori