5 praktičnih modnih dodataka za festivalsko ljeto

Stiglo je vrijeme festivala, i mnogi se pitaju kako se odjenuti za te prigode. Kreće se u kupovinu badića, ručnika, torbi i naravno festivalskih karata. Cjelodnevni boravak na plaži, kupanje i uživanje u glazbi i hrani zahtijeva dobru organizaciju. Najidealnija odjeća za pohoditi festivale je ona koja pristaje vašem tijelu, prije svega udobna i krojena tako da vam omogućuje nesputano kretanje, plesanje, a noću vas ugodno štiti.

festivali

Promjenjivo vrijeme zna nas iznenaditi ponekim ljetnim pljuskom, pa vam lagana vodootporna jakna neće biti na odmet. Napravljena od čvrstog i izdržljivog materijala, s njome ne trebate strahovati da će vam kiša pokvariti festivalsku atmosferu. U ovu jaknu možete pohraniti fotoaparat, mobitel i novčanik. Sve ostale potrepštine će također ostati potpuno suhe.

adidasjakna

Adidas (1218 kn)

Još jedan modni dodatak koji olakšava boravak na festivalima je mala vodootporna torbica. Potrpajte osnovne stvari, mobitel, novce, osobnu i ostale sitnice u ovu mini nepropusnu torbicu koja bez problema stane u malo veći džep, bisage ili omanju torbu. Ne samo da će vam najpotrebnije stvari biti na jednom mjestu, nego će biti i 100% zaštićene od vode ili pića. Modni dodatak koji vrijedi imati sa sobom, a možete ga nabaviti putem online shopping stranica.

maska

ebay (171 kn)

Osvježenje u vrućim ljetnim danima najbolje izgleda kada se dolaze obliku osvježavajućih napitaka koje krijepe tijelo nakon party-a. Boce napravljene od čvrstih materijala, posebice stakla postale su trend posljednjih godina, zbog svoje praktičnosti, izdržljivosti i kvalitete. Osim što u njih možete pohraniti razna pića, poput ledenog čaja, voćnih koktela ili vode, bočicu možete nonšalantno prebaciti preko ruke i nositi je svugdje.

h&mboca

H&M (39 kn)

Party na plaži uz mnoštvo koktela i dobre zabave za mnoge je teško izdržljiv. Uz ovu simpatičnu kapicu od prirodnog materijala, zablistat ćete poput prave fashionistice, i sačuvati glavu od sunca. Osim što je trendi modni dodatak, štiti će vaše oči od sunčevih zraka, što znači da ćete moći uživati cijeli dan.

oysho2

Oysho (109 kn)

Boravak u prirodi za mnoge ljubitelje rekreacije i zdravog života podrazumijeva i dekicu na koju se mogu udobno smjestit. Ove sezone nabavite baš jednu takvu za glazbene festivale. Možete se njome ogrnuti noću ali i odspavati ili sjesti gdje želite. Piknik ili večera na plaži postat će avantura za pamćenje uz ovakav accessorize. Uživanje u ljetu može početi!

zarahome

Zara home (399 kn)

Foto: Bilabong/zalando/ebay/h&m/oysho/zara

0