5 načina kako nositi dolčevitu ove jeseni

Uvijek poželjan komad koji spaja formalne i casual kombinacije, a sinonim za udobnost je topla dolčevita. Ove jeseni najpopularnije su ‘oversized’ dolčevite, a mi vam donosimo pet zanimljivih načina kako bi vaša omiljena vesta dobila novi sjaj.

New-York-str-F15-196b

Uvijek aktualan skinny jeans doći će do izražaja ako odaberete široku dolčevitu od kvalitenog materijala i unesete malo boje u svoj život. Osim što ćete plijeniti poglede na ulici, osjećat ćete se ženstveno i trendi.

New-York-str-F15-202

Duge suknje omiljeni su komad koji svaka klasičarka ima u svom ormaru, a one visokog struka izgledaju odlično ako u njih ‘uvučete’ svoju omiljenu dolčevitu. Igranje s modnim dodacima je više no dopušteno.

Paris-str-F15-010

Još jedan način koji može osvježiti vaš svakodnevni stil i nošenje jesenske odjeće su popularne tregerice ispod kojih možete odjenuti dolčevitu. Na taj način ovaj proljetni komad odjeće postaje zimski, a slojevitost naglašava kroj i jednog i drugog komada. Preko prebacite baloner u zemljanim tonovima kako bi zadržali chic izgled.

New-York-str-F15-210

Ako volite ležernije i ženstvenije modele hlača, odlučite se na one u stilu sedamdesetih, a s dolčevitom na ovoj kombinaciji također ne možete pogriješiti. Volimo ove minimalističke i trendi kombinacije!

Paris-str-F15-358

Haljine i slične varijacije koje imaju široki ovratnik izvrstan su način za privlačenje pozornosti, a pokušajte eksperimentirati s slojevitim i voluminoznim modelima. Dolčevita-haljinu kombinirajte s urbanim gležnjačama ili tenisicama.

Paris-str-F15-384

Foto: Imaxtree

0