4 Talijanke čiji stil nas svakodnevno inspirira

Talijanke su zauzele visoko mjesto u modnom svijetu kao i Francuskinje koje vladaju modnom scenom, posebice onom iza kulisa. Kao blogerice, novinarke, modne urednice i poduzetnice ove dame nas inspiriraju svojim stilom i osobnošću.

eleonora

@eleonoracarisi

Eleonora Carisi je zakoračila u 30-e kao jedna od predvodnica talijanske modne scene, vodeći blog Jou Jou Villeroy, a već kao studentica marketinga i odnosa s javnošću razvila je ljubav prema modi i lifestyleu. Eleonora danas ima vlastiti concept store i spaja modu i posao, a njeguje ženstveni look i a nije joj strano ni eksperimentiranje s različitim stilovima.

elenora4

eleonora2

Iduća dama na našoj listi je Giovanna Battaglia, iskusna modna novinarka koja radi kao modna urednica u W Magazinu i japanskom Vogueu učvrstila je svoje mjesto kao street style zvijezda, a kao što i priliči jednoj modnoj kameleonki, Giovanna slavi život kroz dizajn, hranu i modu. Njen je stil specifičan i naginje klasici, kao i minimalizmu te unisex komadima ali obožava boje. Ova svestrana Talijanka druži se i s Annom Dello Russo koja je također miljenica dizajnera i modne elite diljem svijeta.

giovanna

@bat_gio

giovanna3

giovana9

Giorgia Tordini radi kao kreativna savjetnica, a često dobra je prijateljica poznatih talijanskih dizajnera. Giorgia najčešće nosi aktualne trendove,a često se poigrava s seksipilom i minimalizmom. Ona je istinska inspiracija svim ženama koje njeguju jednostavan i casual stil. Mnoge od talijanskih fashionsitica mediteransko su podneblje zamijenili velikim gradovima u SAD-u, ali svoj istančani smisao za modu i osmijeh na licu nose svugdje.

giorgia

@giorgiatordini

gierogia2

gieorgia3

Svoje krojene nije zaboravila ni Patricia Manfield koja živi u New Yorku, a u vezi je s Giottom Calendolijem. Njih dvoje skupa čine kraljevski par street stylea, a zajedno vode blog The Atelier.me. Patricia voli putovati, a uvijek je besprijekorno odjevena kao i njena snažnija polovica. Prava street style inspiracija.

patrizia5

@patriciamanfield

patirzia2

patricia1

Foto: Instagram

0