3 trenutno najzanimljivije modne blogerice

Kao što je moda na modnim pistama postala iznimno nosiva, tako su jednostavnost i praktičnost postali trend među modnim blogerima i ne silaze s trona. Primjerice, minimalizam se u samo nekoliko sezona ‘uvukao’ u ormare mnogih žena, one koje su ga voljele došle su na svoje po pitanju odjevnih komada s potpisom poznatih brendova, dok su ga druge žene uvažile iz praktičnih razloga.

Jednostavne odjevne komade najteže je kombinirati u svakodnevne kombinacije, makar se na prvu čini iznimno lako. Bazične boje i klasične komade potrebno je promišljeno usklađivati za dobar cjelokupni dojam i pravi efekt. Izdvojili smo za vas 3 modne blogerice koje su trenutno jedne od najzanimljivijih i znaju kako postići dobar svakodnevni look.

Mirjam Flatau

@mija_mija

Mirjam Flatau je Njemica koja je također ovog ljeta posjetila Jadran, a ukoliko volite sivu boju, sigurno ste već među njezinim pratiteljima na Instagramu. Kod Mije ćete pronaći najljepše sive kapute, pulovere, minimalističke modele satova, boyfriend modele traperica, diskretan nakit, crne modne dodatke i bijele tenisice. Trenutno živi u Londonu i zabilježava njegove detalje u jednakom stilu kao i svoje modne kombinacije. Poslužit će vam kao odlična inspiracija zimskih dana. (www.mijaflatau.com)

Irina Lakićević

Untitled-1

@irinalakicevic

Srpkinja Irina Lakićević već je dobro poznata na našim prostorima. Iako njezin stil nije toliko pročišćen, čine ga neutralne nijanse, crna boja i nježna bijela. Irina se izdvaja zahvaljujući detaljima koje kombinira. To su najčešće moćni modni dodaci, nakit i torbe, te cipele, neovisno radi li se o potpeticama ili ravnim modelima. Irina favorizira arhitektonske oblike i kombinira ih perfektno. Ako se pitate kako učiniti jednostavan styling upečatljivim, ona je pravi primjer odlične stilske usklađenosti. (www.portablepackage.com)

Maja Wyh

 

Untitled-3

@majawyh

Njemica Maja Wyh doživjela je jako brzu popularnost, upravo iz razloga što je pokazala kako T-shirt i traperice mogu biti dovoljni. Osim toga briljira u slojevitim modnim kombinacijama i nošenju predimenzioniranih modela. Većina ovakvih lookova zahtijevaju visoke potpetice, no Maja je uspjela pokazati kako ih stilizirati i na tenisice ili ravne čizme. Ljepotu jednostavnosti svakako ćete pronaći na njezinom blogu i Instagram profilu. (www.majawyh.com)

0