3 bijele zimske kombinacije poznate blogerice Collage Vintage

3 bijele zimske kombinacije poznate
blogerice Collage Vintage

A post shared by ??Sara (@collagevintage) on

U potrazi za inspiracijom nerijetko ćemo zaviriti na blog Sare Escudero poznatije i kao Collage Vintage. Pogotovo radi li se o ljetnim outfitima jer ova španjolska blogerica velik dio godine provodi u najtoplijim krajevima svijeta. No i zima u njenom ormaru izgleda odlično – pogotovo u posljednih nekoliko dana kada je objavila čak tri all white outfita namijenjenih nižim temperaturama.

Megapopularna pulover haljina

Ove se zime bez pulover haljine, čini se, ne može. Svestrani komad je savršeni kameleon u vašoj garderobi jer ga jednako dobro možete nositi na tenisice, kao i čizmice. Još kad u kombinaciju ubacite debele najlonke i dugi kaput, spremni ste za cjelodnevno izbivanje iz kuće. Sara svoju haljinu do gležnjeva nosi uz bijele Starke i bijelu košara-torbicu, no u hladnijim danima ipak će vas više grijati neki drugi komad obuće.

A post shared by ??Sara (@collagevintage) on

Bez bundice nigdje

Čupava topla bundica od umjetnog krzna svakako je it komad ove zime. Sara ju je iskombinirala uz bijele odrezane traperice i smeđe loaferice.

A post shared by ??Sara (@collagevintage) on

Sve je bijelo

Monokromne kombinacije ove su sezone posebno popularne, od sivih, bež i crnih nijansi pa sve do jarkih boja. Iako je bijela obično rezervirana za ljeto, i zimi će jako dobro izgledati. Popularna blogerica je uz bijele odrezane traperice i bijeli pulover odabrala još jednom bijele Starke te preko svega prebacila bež kaput. Uz sve to još je jednom uparila bijelu Sézane košara-torbicu.

A post shared by ??Sara (@collagevintage) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori