20 modela poznatih Coccinelle torbi iz trgovine Karla

Coccinelle-torba-mini-Arlettis

Talijanke su poznate kao žene kojima je dobar stil u krvi, a Italija sinonim za eleganciju. Osnova svakog dobrog modnog stila svakako su modni dodaci pri čemu upravo torbice predstavljaju najdragocjeniji komad koji može podići svaku kombinaciju. Stoga ni ne čudi kako upravo iz Italije potječe Coccinelle, jedan od najpoznatijih svjetskih brendova kada su torbice u pitanju.

Coccinelle-torba-Perine

Osnovan 1978. godine u Parmi, Coccinelle već gotovo 40 godina priča priču o najljepšim i najelegantnijim torbama koje bi poželjela svaka žena. Tradicija, prepoznatljiva vječna elegancija, preciznost i vrhunska kvaliteta izrade odrednice su brenda koji je s godinama izrastao u ikonu talijanskog stila i kvalitete. Torba koja se odlično slaže s različitim modnim kombinacijama, traje godinama, nije trendovski već bezvremenski komad – Coccinelle torbice ispunjavaju vječnu želju zaljubljenica u modu i dobar stil.

Coccinelle-torba-Arlettis-2

Odličan omjer cijene i kvalitete ono je što Coccinelle izdvaja u moru drugih brendova te ih čini pravim primjerom prihvatljivog luksuza. Coccinelle torbice idealni su modni dodaci koji stilom i funkcionalnošću u potpunosti odgovaraju dinamičnom Coccinelle godišnje predstavi čak četiri kolekcije, i baš svaki put uspije oduševiti novim, prekrasnim modelima. Kao hitovi najnovije kolekcije izdvajaju se modeli Arlettis, B14 te torba Perine. Model B14 već je prava ikona, a u ovoj sezoni dolazi u pregršt novih kombinacija i boja. Perine je pravi primjer modnog dodatka za suvremenu ženu. Veća torba na dvije ručke koja dolazi uvijek u tri kombinacije koža, prekrasan je komad za proljeće i ljeto, a luksuzna perforirana Arlettis torbica teško će proći nezamijećeno.

Pronađite preko 20 novih modela Coccinelle torbi u galeriji u nastavku:

Novu kolekciju možete pronaći u jednoj od Karla prodavaonica u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci ili posjetite web shop na adresi www.karla.hr. Vijesti iz Karla svijeta pratite na službenoj Facebook stranici brenda i Instagramu.

0