20 modela cipela koje je dobro ‘uhvatiti’ na sniženju

Sezonska sniženja sa sobom donose mnoštvo povoljnih modela koje ste možda mjesecima promatrali na policama ali se niste usudili posegnuti za novčanikom. Dobra vijest je da su svi vaši omiljeni brendovi snizili cijene cipela u kojima možete uživati cijelo ljeto. Ove sezone najpopularnija je ravna obuća i modeli srednje visoke pete, dok su vrtoglavo visoke potpetice u drugom planu, ali takvih modela također ne nedostaje.

etropost

Dizajneri se igraju s praktičnošću i debljinom pete, remenima i bojama. Boho stil je dobio jednu konotaciju, redizajniranu u obliku udobnih modela espadrilla, ravnih sandala i balerinki. Ako ste sportski tip ili volite nepogrešivu klasiku izaberite neki od sportskih modela poput klasičnih Adidas sandala, koje su se vratile na velika vrata.

Kvalitetu brenda Birkenstock prepoznale su žene diljem svijeta, posebice prošlu ljetnu sezonu, kada su nestajale s polica brzinom munje. Uhvatiti ih možete i ovo ljeto, po nešto povoljnijim cijenama, ili pronaći slične ostalih brendova. Ne zaboravite i na sandale koje su udobnije no ikad, zbog konstrukcije pete i oblika, prilagođene su šetnjama u gradu kao i nezaboravnim ljetnim provodima. Donosimo neke od modela koje možete pronaći na sniženju.

Foto: Imaxtree

0