H&M Studio kolekcija za jesen 2015.

Sinoć je jedan od najpopularnijih brendova predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2015./2016. u pariškom Grand Palaisu. Nova H&M Studio kolekcija nadahnuta je svemirom pa se tako revija odvijala na prestižnoj lokaciji koja je ovaj put bila preuređena po uzoru na svemirsku stanicu. Jedna od najvećih zanimljivosti je ta kako su reviju nosile neke od trenutno najpoznatijih manekenki – Kendall Jenner i Gigi Hadid.

H&M Studio jesen 2015

H&M Studio modeli za sljedeću jesen i zimu pravi su ‘statement’ komadi, istovremeno iznimno nosivi i laki za kombiniranje – baš kako smo i navikli vidjeti u luksuznijim kolekcijama brenda. Čini se kako je trend slojevitosti utjecao i na švedski brend pa je tako većina lookova na pisti bila zanimljivo stilizirana haljinama ili suknjama preko hlača, a zatim upotpunjena upečatljivim jaknama stegnutima u struku te onima u metalik boji.

Metalik nijanse općenito su bile ključni element jesenske kolekcije, ali nije nedostajalo ni klasičnog pletiva, printa te neuobičajenih boja. H&M Studio predlaže da sljedeću jesen i zimu provodite na otvorenom i da zbog niskih temperatura ne radite kompromis kad se radi o modi i hrabrom osobnom stilu!

H&M Studio jesen 2015

H&M Studio

H&M Studio

H&M Studio

H&M Studio

H&M Studio H&M Studio

H&M Studio

H&M Studio

H&M Studio

hmstudio1

Foto: Imaxtree

0