15 slamnatih šešira za uživanje na suncu

Modni dodatak kojeg su voljele dame u starom Hollywoodu, danas dolazi u redizajniranim izadnjima kojima dominiraju boje i uzorci. Slamnati šešir, osim što je efektan modni dodatak, zaštiti će vas od jakog sunca. Odjeća ove sezone pršti od karaktera, što znači da se možete poigrati i sa detaljima.

bilabongpost

Razigrana mješavina materijala i uzoraka omogućuje eksperimentiranje s osobnim stilom, a tu vam mogu pomoći osobito šeširi širokog oboda koji su naš ljetni favorit. Nježan ležeran izgled osim što je inspirativan, može se nositi na različite načine. Ako želite biti kraljica plaže, odaberite šešire šireg oboda, koji su jako ženstveni. Uz njih vam ne treba dodatno naglašavanje ljetne kombinacije, a možete ih nositi i u šetnji gradom.

Lagani slamnati materijal čini jako poželjnima i trendi, a uvijek ih možete ukrasiti dodatnom vrpcom. ‘Unisex’ modeli ljetnih šešira tu također ‘in’, a ove sezone dolaze u bojama poput baby ružičaste, plave ili zelene. Kod odabira šešira najbolja smjernica je vaš osobni stil, efekt koji želite postići i naravno zaštita od sunca. Upravo zbog toga šeširi ne samo da čuvaju vašu glavu, već vam pružaju pravi ljetni modni ‘boost’, neovisno o kojoj prigodi i kombinaciji je riječ.

Foto: Billabong

0