15 clutch torbica za večernji izlazak

Clutch torbice zbog svoje veličine i oblika postale su sastavni dio svake ženske garderobe. Ako i ne preferirate ovakav oblik torbice, sigurno imate bar jednu. Iako se fashionistice mogu pohvaliti za zavidnom kolekcijom, klasični model ovakve torbice poželjan je komad. Svake sezone clutch modeli dobivaju redizajnirana izdanja, a ove su in manji modeli, s uzorcima, u raznim bojama.

torbicepost2

Diane von Furstenberg

Monokromatski modeli pravilnog geometrijskog oblika s lancem osim što su praktični omiljeni su među trendsetericama. S obzirom na to da je odjeća ove sezone sama po sebi statement i dovoljno dolazi do izražaja, ne treba dodavati previše detalja koji bi odvlačili pažnju i graničili s kičem. Šarmantne razigrane torbice ukrašene upečatljivim motivima osvajaju brojnim mogućnostima pri njihovom nošenju.

torbicepost

Oscar de la Renta

Boho stil, opuštene linije, tople nijanse, etno uzorci, cvjetni printovi te neočekivani kontrasti, karakteristični su za ljetne torbice, koji se besprijekorno mogu kombinirati i u svakodnevnom stylingu. Ženina ‘najbolja prijateljica’ uz sandale na petu, elegantnu haljinu ili kombinezon ovog ljeta postaje dobitna kombinacija za večernje izlaske. Budite lepršavi i zavodljivi, jer ljeto to od vas i očekuje!

Foto: Imaxtree

0