12 kaputa s krznenim ovratnikom

Dani su sve kraći i sve hladniji, a vama je potreban dobar kaput koji će vas grijati cijelu sezonu, od kasne jeseni preko prvog snijega, sve do toplog proljeća. Ako ste u potrazi za komadom koji spaja klasično i moderno, za vas je kaput s krznenim ovratnikom koji se ove sezone nalazi u ponudi gotovo svih svjetskih brendova.

topshop-1

Za razliku od krznenih bundi koje izgledaju veoma profinjeno, ali su nepraktične za svakodnevno nošenje, klasični kaputi s detaljem od krzna spajaju ženstvenost i funkcionalnost. Svakom će outfitu dodati chic efekt, a opet nećete izgledati pretjerano, stoga su kao stvoreni za sve prilike. Od svakodnevnih odlazaka na posao i u grad, do formalnijih događanja kada trebate izgledati posebnije, s ovakvim kaputom ćete se istaknuti bez puno truda.

zara2-2

Ljubiteljice klasičnih komada pronaći će se u crnim komadima ili pak onim u boji devine dlake, dok će se trendseterice odlučiti za jesenske boje kao što su tamno crvena ili maslinasto zelena, a one najhrabrije odabrat će kaput u bijeloj boji. U galeriji pogledajte koje komade predlažemo i gdje ih kupiti.

Foto: Topshop, Zara

0