10 proljetnih kombinacija blogerice mija_mija

10 proljetnih kombinacija
blogerice mija_mija

mijamija

Kulerica – minimalistica Mija Flatau (mija_mija), donosi inspirativne modne kombinacije za sve one žene koje vole jednostavnost na svakom koraku. Crna i bijela boja, dnevni casual komadi i tenisice njezina su uniforma, a ovog proljeća Mija je i dalje vjerna svom prepoznatljivom stilu. Bijeli kombinezon ili crne tregerice njezini su omiljeni komad, a Mija je pokazala kako se među trendseterice vraća i popularna ‘fishnet’ torba, model koji će uskoro postati favorit za ovo ljeto.

mijamija

Jeans i strogi krojevi

Miju najviše volimo vidjeti u traperu, koji kombinira besprijekorno, najčešće uz stroge krojeve. Ova modna blogerica posebice voli upotpunjavati svoje kombinacije šeširima i sunčanim naočalama, a povremeno za svoje ljetne stylinge bira i boho komade, poput bijelih čipkastih haljina. Kada se radi o bojama i uzorcima, Mija za tako nešto ne daje prostora već ostaje do kraja vjerna svom vizualnom identitetu – kako fotografiranju, tako i što se tiče svog osobnog stila.

Osim tenisica, među kojima su joj favoriti Starke i Vans, Mija je obožavateljica i čizama do gležnja – klasičnih modela od brušene kože i crnih u military stilu. Iz sezone u sezonu kombinira ih na kratke denim hlače i haljine prozračnih materijala. Ako ste pobornica ovakvog stila, vjerujemo da ćete na Instagram profilu Mije Flatau pronaći nekoliko ideja koje možete i sami iskombinirati. Izdvojili smo njih 10!

mijamija mijamija mijamija mijamija mijamija mijamija mijamija mijamija

Foto: mija_mija

Učitati još
Zatvori