10 najbolje odjevenih na dodjeli nagrada Oscar 2015.

10 najbolje odjevenih na dodjeli
nagrada Oscar 2015.

Ne može se ne primjetiti kako je 87. po redu dodjela nagrada Oscar bila jedna od uzbudljivijih. Dobitnike zlatnih kipića za 2015. uistinu nije bilo lako odabrati. Najviše njih otišlo je u ruke filmskim ekipama za Grand Budapest Hotel i Birdman, ali ono što se s napetošću iščekivalo bila je pobjeda za najbolju glavnu glumicu.

julianne moore oscar 2015

Julianne Moore

Kada se Julianne Moore pojavila na crvenom tepihu, kao da je potvrdila sve pretpostavke o tome kako će slaviti tu večer. Lijepa glumica nosila je nju posebno izrađenu haljinu kuće Chanel dok kreacija bez naramenica od bijelih šljokica s detaljima crnih cvjetića danas dobiva same pohvale s kojima se u potpunosti slažemo. Julianne Moore ispunila je sva očekivanja.

Uz Julianne Moore željno se iščekivao i dolazak još jedne crvenokose glumice koja vlada svjetskim crvenim tepisima – Emme Stone. Emma je iznenadila izborom kuće Elie Saab te je zasjala u modelu koju je u potpunosti pristajao njezinoj osobnosti. Zanimljiva boja samo je dodatno naglasila njezinu besprijekornu put i boju kose. Nakon nekoliko loših pojava na premijerama filma ‘Nestala’, Rosamund Pike napokon je pogodila izborom haljine. Glumica je na crveni tepih dodjele Oscara stigla u couture modelu Givenchyja uz koju je riskantno odabrala crvene sandale, ali i s njima dospijela je na liste najbolje odjevenih. Uz nju ugodno je iznenadila Dakota Johnson u crvenoj haljini Saint Laurent i svaku pohvalu za originalnost možemo dati Lupiti Nyong’o u Calvin Klein Collection haljini cijeloj izrađenoj od bisera.

emma stone oscar 2015

Emma Stone

Za nešto jednostavnije kombinacije odlučile su se Cate Blanchett, Meryl Streep i Margot Robbie. Cate Blanchett stigla je u couture haljini kuće Maison Margiela s potpisom Johna Galliana koju je nadopunila sa ‘statement’ tirkiznom ogrlicom Tiffany & Co te pokazala koliko je važan stav i kako se nosi određena kreacija. Jedna od najvećih glumica, Meryl Streep, također je osvojila stavljajući svoju osobnost u prvi plan. Meryl je stigla u kreaciji Lanvina – kombinaciji duge suknje, crnog sakoa i upečatljivog remena te pokazala kako to rade dive. Margot Robbie iznenadila je izborom crnog modela Saint Laurent, a na dodjeli nagrada Oscar sinoć su nam bile simpatične i ‘it djevojke’ Sienna Miller i Behati Prisloo. Slijedi naš top 10!

Rosamund Pike oscar 2015

Rosamund Pike

lupita nyongo

Lupita Nyong’o

Dakota Johnson oscar 2015

Dakota Johnson

cate blanchett oscar 2015

Cate Blanchett

meryl streep oscar 2015

Meryl Streep

 

margot robbie oscar 2015

Margot Robbie

behati prinsloo oscar 2015

Behati Prinsloo

sienna miller oscar 2015

Sienna Miller

 Foto: Getty Images

Preporuka

Zatvori