10 kombinacija blogerice Hanne Stefansson

10 kombinacija blogerice Hanne Stefansson

hannastefansson8

Ako još niste, pravo je vrijeme da na Instagramu popratite preslatku švedsku blogericu Hannu Stefansson, čije su nam proljetne i ljetne kombinacije momentalno privukle pažnju.

Hanna vam možda nije poznata u mjeri u kojoj su prepoznate druge švedske blogerice, no možda je baš u tome najveća čar njena bloga i profila na društvenim mrežama. Osim titule blogerice, uz njeno ime veže se i ona kreativne konzultantice, fotografkinje i osnivačice Frukostfolketa, kulinarske radionice na temu zdravog doručka koja u Švedskoj okuplja brojne entuzijaste. Nekoć je bila marketing menadžerica u Uberu, a nakon toga posvetila se bloganju. Danas ju pratiti možete na platformi Elle.se.

hannastefansson

STIL HANNE STEFANSSON

Svoj stil opisuje kao tipično skandinavski – uglavnom pročišćen, no s malim stilskim pomakom kojeg posljednjih godina viđamo kod brojnih skandi blogerica. Mi bismo svakako istaknuli i vrlo ženstven, pogotovo ovog ljeta kada njenu garderobu čine midi haljine snažnog retro štiha, točkaste bluze i kombinezoni, komadi s volanima i otvorenim ramenima te cvjetne suknje. Ne zaboravite baciti pogled i na modne dodatke koje Hanna nosi. Osim što su svaki put vrlo vješto izabrani, oni također stavljaju neodoljivu točku na i svakog looka. Inspiracijske kombinacije donosimo u nastavku:

hannastefansson6

hannastefansson3

hannastefansson5

hannastefansson7

hannastefansson2

hannastefansson4

hannastefansson10

hannastefansson9

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori