10 inspirativnih modnih kombinacija s gladijatoricama

Najpoznatije blogerice i fashionistice već su odavno u svoje stylinge uključile gladijatorice. Niske ili visoke, ovaj model sandala vratio se na velika vrata, a najavila ih je kuća Chloé u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2015. Od tada su ih u svoje ponude uključili gotovo svi high street brendovi – u svim bojama, s raznovrsnim načinima vezanja, na potpeticu ili bez, kožne i platnene.

ljupka gojic mikic instagram

Instagram (@ljupkagojicmikic)

Svaka odjevna kombinacija s njima dobiva poseban dojam i one naprosto pozivaju na brojne stilske igre s ljetnim odjevnim komadima. Vole ih minimalistice, ljubiteljice boho stila, one koje prate trendove, ali i klasičarke. Najpopularniji su svakako modeli u neutralnim bojama poput smeđe i crne, ali mnoge će rado posegnuti za pastelnim nijansama, upravo u stilu kuće Chloé. Poznate blogerice te ‘it’ djevojke naše scene obožavaju ih nositi u dnevnim prilikama, a uz gladijatorice najčešće kombiniraju traper komade, tunike i modele s volanima.

Svjetske modne blogerice vole ih nositi na kratke suknje, a čini se kako je nezaobilazan modni dodatak torba s resama. Ukoliko već posjedujete ovaj najpopularniji model sandala, donosimo vam nekoliko prijedloga kako ih kombinirati, a ako ih još nemate, možda ćete ih poželjeti baš sada.

anita dujic instagram

Instagram (@anitadujic)

rimljanke (4)

Leandra Medine (Zara Pictures)

Veronika Heilbrunner

Veronika Heilbrunner

0