Dizajnerske torbe odlična su investicija

Dizajnerske torbe odlična su
investicija

Dizajnerske torbe odlična su investicija. Svaka žena koja je imala priliku posjedovati dizajnerski model torbe zna kako je taj modni dodatak vječan. Postoji par trikova koji će vam pomoći da kreirate plan i napunite svoju kasicu novcem za taj dugoželjeni modni dodatak.

Prvo izaberite  torbicu ili torbice koje vam se sviđaju. Vodite računa o tome sa kojih web stranica naručujete torbu. Europski dizajnerski brendovi koji torbe prodaju na europskim stranicama imaju niže cijene nego na američkim stranicama (zbog pristojbi koje moraju plaćati). Najbolje stranice za kupovinu iz naše zemlje su Net a Porter, Farfetch, MyTheresa, LuisaViaRoma, TheMatchesFashion.

Drugi savjet je da izaberete klasičnu boju torbice. Razlog je što neobični i upečatljivi modeli koji se nose jedne sezone već sljedeće mogu postati dosadni i izvan trenda. Klasične boje i modeli mogu se nositi sezonama, pospremiti u ormar, i za nekoliko godina opet biti pravi modni hit. Nije isključena i činjenica da se klasične dizajnerske torbe mogu ostaviti u nasljeđe.

Treći trik je da pratite sniženja. Posebice ako želite torbu koja nije klasik, one su često snižene čak i do 70 posto. Najbolje se prijaviti na newslettere svih online webshop-ova koji će vas na vrijeme obavijestiti o početku sniženja pa će vam teško izmaknuti vaš željeni modni dodatak.

Četvrti savjet bio bi kupovanje sa second hand stranica. Ako želite jako skupu torbu onda je to pravo mjesto za vas. Dizajnerske torbe znaju biti nošene samo nekoliko puta i završiti na webshopu. Provjerena stranica s autentičnim torbama u izvrsnom stanju je The Real Real.

Peti savjet je, ako bi vas dizajnerska torba zbilja veselila onda nemojte više oklijevati. Precizna izrada i visokokvalitetni materijali dobar su razlog da si priuštite dizajnerski modni dodatak. Ima nešto što ženu čini sretnom kad nosi lijepu, brendiranu torbu. Ako ste uvijek htjeli imati primjerak, a niste se mogli odlučiti, mi ćemo vam dati malo vjetra u leđa jer smo za vas izdvojili klasične modele koje bi mogli biti upravo ono što želite.

Foto: Instagram, Net-a-Porter, MyTheresa, Selfridges, Chanel, Bottega Venetta, Gucci, The Real Real

Preporuka

Zatvori