Životinjsko carstvo ima novu foru – i omot postaje mjesto za igru i učenje
Životinjsko carstvo ima novu foru – i omot postaje mjesto za igru i učenje

Životinjsko carstvo ima novu foru – i omot postaje mjesto za igru i učenje

Životinjsko carstvo generacijska je čokoladica mnogih mališana i uvijek je bilo poznato ne samo po neodoljivom okusu, već i po nizu dodatnih zabavnih i edukativnih sadržaja koji su se vezivali uz tu čokoladicu. Ovaj put Životinjsko carstvo donosi nešto posebno za sve sladokusce i male pametne glavice. Osim što će mališani uživati u ukusnoj čokoladici, dodatni sadržaj kojeg je Kraš pripremio potaknut će djecu i roditelje da zajedno i na poseban način rade na razvoju grafomotoričkih vještina.

Životinjsko carstvo

Životinjsko carstvo ima novi omot

Zbog sveprisutnosti ekrana i ograničenih pokreta u današnjem digitalnom svijetu, Kraš je svjestan izazova s kojima se suočavaju djeca u razvoju grafomotorike. Kraš je stoga odlučio ponuditi ideju kojom bi potaknuo pozitivnu promjenu u dječjim svakodnevnim aktivnostima. Time bi ujedno omogućio i uživanje u edukaciji kroz igru. Svi znamo da se kroz igru najbolje uči.

Kraševe čokoladice Životinjsko carstvo s 35 kreativnih grafomotoričkih vježbi, koje se nalaze unutar omota, pružaju djeci mogućnost da se zabave dok razvijaju finu motoričku koordinaciju koristeći olovku. Svaka vježba donosi nove šarmantne životinjske motive, koji kod djeteta potiču maštu i stvaralaštvo.

Životinjsko carstvo

Vježbanje grafomotorike uz čokoladicu i sličicu

No, to nije sve! Uz grafomotoričke vježbe koje se nalaze unutar ambalaže, Kraš je u suradnji s Tvornicom snova osmislio dodatni edukativno-kreativni sadržaj. Na internetskoj stranici https://grafomotorika.kras.hr/zivotinjsko-carstvo/ mališani će moći preuzeti svoju personaliziranu bojanku s pet grafomotoričkih vježbi i igara.

Životinjsko carstvo

Kako bi kreativnosti i vježbanju dao dodatan vjetar u leđa, Kraš je odlučio nagraditi trud i upornost najmlađih. Prvih 200 djece koji pošalju 35 različitih oblika grafomotoričkih vježbi putem e-maila, bit će nagrađeno zmajem koje će dijete moći obojati šarenim poklonjenim bojicama.

Uključite se i Vi kako biste kroz edukaciju i igru podržali razvoj grafomotorike. Uz slatku avanturu Životinjskog carstva, temeljni razvoj vještina počinje od najranije dobi.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori