Cjelodnevna zabava za obitelj u Maksimiru

Čarobni dan i cjelodnevna zabava za obitelj održava se 7. lipnja u parku Maksimir. Uz puno glazbe, zabave i plesa te obiteljskih aktivnosti ovaj dan je čaroban i po tome što cijela obitelj može posjetiti Zoološki vrt po cijeni samo jedne ulaznice od 30 kn. Osim uživanja u Zoološkom vrtu uz pomoć sudionika Čarobnog dana pripremljene su i brojne besplatne radionice, od plesnih i slikarskih do sportskih i kreativnih sadržaja u kojima će moći uživati djeca, ali i roditelji.

djecaigranje

Za zabavu će se pobrinuti Jacques Houdek, plesni zbor Zagrepčanke i dečki, dječji zbor Kikići, Lamia Belošević,  ali i brojni drugi izvođači. „Nakon što se Čarobni dan više puta održao u Sloveniji, i nakon što su svaki put rekordni brojevi posjetitelja otišli svojim kućama s osmijehom na licu, željeli smo krenuti dalje i podijeliti svoju čaroliju. Odlučili smo se za Zagreb, a zahvaljujući našim dragim partnerima, Javnoj ustanovi Maksimir i Zoološkom vrtu, imamo idealnu kombinaciju za Čarobni dan. Naravno tu su i naši partneri koji pripremaju kreativne radionice, kao i brojni izvođači“ rekla je Barbara Novak, organizatorica Čarobnog dana.

dječjeigračke

Posjet Čarobnom danu je besplatan, a svi koji žele biti dio ovog jedinstvenog doživljaja trebaju se registrirati na stranici Čarobnidan.si. Registracija je moguća od 24. 5. 2015. nadalje. Isto tako, za kupnju obiteljske ulaznice za Zoološki vrt, potrebno je ispuniti dodatni internetski obrazac u kojem se odabire dvosatni termin.
Osim uživanja u Zoološkom vrtu uz pomoć sudionika Čarobnog dana pripremljene su i brojne besplatne radionice, ali i prigodan program na velikoj i maloj pozornici u parku Maksimir.

Uz zabavno edukativni karakter priredbe, Čarobni dan ima i humanitarni karakter pa se tako svaki put pomaže i onima koji nisu u mogućnosti sami si priuštiti slobodne aktivnosti. Uz tu pomoć više od 100 darovite djece iz socijalno ugroženih obitelji imat će priliku besplatno pohađati aktivnosti koje ih zanimaju kroz cijelu školsku godinu 2015/2016.

Foto: Shutterstock

0