Maramice koje vole i mame i bebe

Maramice koje vole i mame i bebe

Bebina koža izuzetno je osjetljiva i nježna te je ranjivija od kože odraslih. Koža bebe fiziološki se razlikuje od dječje kože i kože odraslih ljudi po sastavu, strukturi i funkciji. Koža novorođenog djeteta 30% je tanja od kože odraslog čovjeka, stoga zahtjeva posebnu njegu i zaštitu. Svako drugo dijete barem jednom dobije pelenski osip.

WaterWipes vlažne maramice sadrže samo prirodne sastojke, izvorsku vodu 99,9% i samo kap voćnog ekstrakta što ih ističe kao najčišće vlažne maramice za bebe na svijetu. Kao jedine vlažne maramice za bebe koje ne sadrže kemijske aditive, WaterWipes vlažne maramice su sigurne za čišćenje nježne i delikatne kože tek rođenih beba pomažu u sprječavanju kožnih bolesti kao što je pelenski osip.

PRIČA O NAJNJEŽNIJEM BABY PROIZVODU

Kada je Edward McCloskey, osnivač tvrtke, postao otac odlučio je poput većine roditelja koristiti dječje maramice. Nažalost, njegovo dijete često je imalo pelenski osip, zbog čega je Edward obratio pozornost na sastav maramica i iznenadila ga je količina sintetičkih kemikalija i konzervansa u njima.

Uvijek sam vjerovao kako ne treba koristiti kemikalije na koži beba ako nisu nužne. To je bio pokretač stvaranja Water Wipes maramica, jedinih dječjih maramica na svijetu koje ne sadrže kemikalije, već 99,9% vode i kap voćnog ekstrakta. Water Wipes maramice su čiste i nježne poput pamuka i vode, ali učinkovite u čišćenju. Svakodnevno diljem svijeta novi roditelji otkrivaju dobrobiti nježnih i sigurnih WaterWipes maramica te se nadam da će se i vama svidjeti.

NAJPRIRODNIJE ZA NAJMLAĐE

WaterWipes

WaterWipes

WaterWipes maramice proizvedene su po visokim higijenskim standardima, jedinstvenom i patentiranom tehnologijom. Sadrže 99,9% vode koja je pročišćene postupkom bez kemikalija koji sterilizira maramice i mijenja površinsku napetost vode. Rezultat je mekana površina maramica s većim učinkom čišćenja.

Drugi prirodni sastojak je voćni ekstrakt, koji hidratizira i umiruje kožu s blagim antimikrobnim djelovanjem te pomaže u održavanju dobrog stanja kože te sprječava upale kože.

WaterWipes vlažne maramice su zbog svoje vrlo visoke podnošljivosti za kožu i prirodnih sastojaka odobrene od Allergy UK organizacije te im je i dodijeljen certifikat America’s Seal of Acceptance udruge National Eczema Association.

Odsad, WaterWipes maramice možete kupiti u svim dm i Müller poslovnicama kao i u odabranim ljekarnama, a sve detalje i dodatne informacije možete pronaći na www.waterwipes.hr.

Foto: Instagram, WaterWipes

Učitati još
Zatvori