Uzbudljivo ljeto za male fashioniste

Ljeto je pred vratima a mali avanturisti već provode vrijeme u prirodi. Reserved vam za ovo ljeto nudi mnoštvo kombinacija u koje možete odjenuti vaše najmlađe i krenuti s njima na plažu. Mali školarci čekaju da se odjenu ne što laganiju odjeću i svoje igre s vrućeg asfalta prenesu na morsku obalu.

reserved

 

U tome će im pomoći i modeli iz nove ljetne Reserved kolekcije. Dečki obožavaju majice s printom, posebno one s najdražim likovima iz crtanih serija pa se Reserved pobrinuo da odbraduje i njih. Safari dominacija potvrđena je ove sezone kao nezaobilazan trend. Surfanje, kupanje, sunčanje i još mnoštvo aktivnosti neće proći nezapaženo uz ovu ljetnu kolekciju.

reserved5

Pamučne hlače i šorcevi idealni su za cjelodnevni boravak na otvorenom i šetnje uz more. Princeze mogu uživati u šarenilu boja, printova i casual odjevnim komadima koji pristaju uz njihovu zaigranu osobnost. Vedrina i radost življenja najbolje se očituju u lepršavim haljinama i modnim dodatcima kao što su šeširi. Ljetne radosti mogu početi!

reserved7

reserved8

reserved6

reserved3

reserved4

0