Ponovno će se održati besplatan e-tečaj za trudnice – doznajte sve detalje

Ponovno će se održati besplatan e-tečaj za trudnice – doznajte sve detalje

Biti trudnica tijekom pandemije definitivno nije lako. Vjerujemo da ste pod stresom i da imate mnoga pitanja vezano uz trudnoću i trenutnu situaciju. Sigurno se pitate kako se trebate ponašati kao trudnica u vrijeme koronavirusa i kako će uopće izgledati vaš boravak u rodilištu. Ovaj tečaj za trudnice će vam omogućiti da sve to, i više, saznate iz udobnosti svog doma.

Rodin tečaj za trudnice

Ako ste u trećem tromjesečju trudnoće, 28 tjedana ili više, Roda vas poziva na drugi ciklus popularnog i besplatnog e-tečaja za trudnice. Radi se o tečaju koji će se odvijati u potpunosti putem interneta. Svi materijali će biti dostupni online, e-tečaj ćete moći pratiti na računalu ili preko mobilnog uređaja. Interaktivan je, poučan te traje otprilike 2 sata. Isti ne morate odslušati odjednom, jer bit će dostupan online tijekom 4 dana. Nakon što odslušaju tečaj, trudnice se uključuju u posebnu internetsku grupu potpore koju će voditi edukatorice za porode i babinje.

Teme koje će se obraditi na tečaju

Neke od tema tečaja uključuju trudnoću u posebnim okolnostima koronavirusa, sve što trebate znati o porodu, informacije o boravku u rodilištu u okolnostima koronavirusa. Također, uključuju sve što trebate znati o babinju, uvod u dojenje te posebne alate za pomoć poput vježbi opuštanja i vizualizacije. Voditeljice tečaja će vam biti dostupne u online grupi podrške u koju će pristup dobiti samo trudnice koje su prošle sve teme e-tečaja.

Tečaj je namijenjen isključivo trudnicama u trećem tromjesečju (od 28. tjedna trudnoće nadalje), a na njega se prijaviti možete do četvrtka, 16. travnja u ponoć.

Više o tečaju, kao i informacije o tome kako se prijaviti možete pronaći ovdje, odnosno na portalu udruge Roda.

E-tečaj su pripremili zato što žele da svaka trudnica iz sigurnosti svojeg doma dobije mogućnost dodatno se pripremiti za svoj porod i babinje. Također, dobro će vam doći i one vježbe opuštanja i vizualizacije kako bi lakše prebrodile ovo razdoblje, i vi i vaša buduća beba

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori