Jedan od najcool parova na modnoj sceni čeka prvo dijete

Jedan od najcool parova na modnoj
sceni čeka prvo dijete

Veronika Heilbrunner

Veronika Heilbrunner

Veronika Heilbrunner i Justin O’Shea

Kada govorimo o street style zvijezdama današnjice, ime koje u ovoj kategoriji moramo spomenuti je ono Veronike Heilbrunner. Visoka i vitka Njemica godinama je radila kao stilistica, modna urednica i buyerica, dok se 2015. godine nije skrasila kao autorica online magazina hey woman!. Doista nezaobilazna pojava na tjednima mode osvaja svojim nepretencioznim stilom u kojem glavnu riječ često vode tenisice i ravne cipele u casual kombinacijama.

Ruku pod ruku s Veronikom u street style kronikama dolazi njen dugogodišnji partner Justin O’Shea. Jednako poznat po svojem nepogrešivom stilu, godinama je bio glavni buyer shopping stranice MyTheresa.com, zatim je prešao u kuću Brioni da bi naposljetku prošle godine pokrenuo svoj vlastiti brend SSS World Corp.

Vesela vijest za stylish par

Sezonama ih gledamo na ulicama modnih metropola prateći njihov stil, no haute couture tjedan koji trenutno traje u Parizu otkrio je veliku vijest para. Iako je Veronika to jako pomno skrivala na društvenim mrežama, sada je jasno da je trudna. Da čekaju svoje prvo dijete, osim na Instagramu, bilo je očito i na jučerašnjoj Chanel reviji na putu prema kojoj su Veroniku “ulovili” street style fotografi. U haljini iz Chanel resort 2018. kolekcije koju je nosila preko crne dolčevite izgledala je cool kao i uvijek. Pogotovo u kombinaciji s crnim Dr. Martens čizmama i crnom bombericom.

Nijedan detalj o trudnoći još nije poznat, ali u narednim mjesecima sigurno možemo očekivati odlično izdanje trudničkog stila.

 

A post shared by Eurowoman (@eurowomandk) on

Foto: ImaxTree, Instagram

Učitati još
Zatvori