Blake Lively na crvenom tepihu objavila da čeka treće dijete

Blake Lively na crvenom tepihu
objavila da čeka treće dijete

U New Yorku je održana premijera filma “Pokemon Detektiv Pikachu”, a s Ryanom Reynoldsom došla je i Blake Lively koja je tom prigodom pokazala trudnički trbuščić. Ryan i Blake već imaju dvoje djece, a prekrasna je glumica ovog puta zablistala u jednostavnoj žutoj haljini na bretelice. Haljinu potpisuje brend Retrofête, a trudnički je trbuščić dodatno naglasila remenom, a jedan od omiljenih holivudskih glumačkih parova oduševio je sve prisutne.

Par kojeg svi obožavaju

Blake je kosu uvila u raskošne kovrče, a haljinu kombinirala s jednostavnim, sivo-bijelim sandalama. Ovaj šarmantni par nerijetko nas oduševljava šaljivim objavama na društvenim mrežama. Vjenčali su se 2012., a imaju već dvije djevojčice – četverogodišnju James i dvogodišnju Inez. 42-godišnji Reynolds nedavno je izjavio kako on i 31-godišnja Blake ne snimaju filmove u isto vrijeme kako bi se mogli viđati:

Ako ona snima film na Tajlandu, a ja u Vancouveru, jednostavno se nikad ne bismo mogli vidjeti. Mi radimo kao jedno i tako stvarno dobro funkcioniramo.

Ryan u filmu tumači jednu od glavnih “uloga”. Naime, u animiranom liku Pikachua Reynolds je posudio svoj glas, a u glumačkoj postavi pridružili su mu se  Justice Smith i Kathryn Newton. Podsjetimo, Reynolds je nedavno boravio u Hrvatskoj, točnije u Rovinju, gdje je sa Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom snimao akcijsku komediju “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”. Glumci tad nisu skrivali koliko su oduševljeni ljepotama Hrvatske, a Ryanu je boravak u Istri bio još ljepši jer mu se u jednom trenutku pridružila supruga Blake Lively. Ljubavnu je fotografiju objavio na Instagramu, a nastala je prilikom snimanja reklame za Aviation Gin, u pauzama od filma.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori