Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham postali su roditelji djevojčice

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham
postali su roditelji djevojčice

Poznati britanski top model Rosie Huntington-Whiteley razveselila je svoje obožavatelje na društvenim mrežama, kada je krajem kolovoza prošle godine objavila galeriju fotografija s istaknutim trudničkim trbuščićem, čime je i službeno potvrdila šuškanja da ona i njen partner Jason Statham ponovno očekuju dijete.

Slavni par 2017. godine je dobio preslatkog sina Jacka Oscara Stathama, pa je ovo obiteljsko pojačanje u njihovim redovima oduševilo mnoge. Rosie je posljednjih mjeseci pokazala u više od nekoliko navrata koliko je stylish trudnica, a posljednjom objavom od prije nekoliko dana dala je do znanja da prinova samo što nije stigla.

Rosie je rodila kćer

Sretnu vijest o rođenju njihove kćeri sinoć su prenijeli brojni britanski mediji i tako otkrili da je maleni Jack dobio sestricu. Iako se Rosie i Jason po tom pitanju još nisu službeno oglasili, bliski članovi njihove obitelji podijelili su s medijima kako je beba stigla na svijet prije 3 dana, i to u Londonu, koji je u protekloj godini postao nova baza poznatog holivudskog para.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori