Zvijezda serija Gossip Girl i You postao tata

Penna Badgleya javnost je bolje upoznala i zavoljela kao jednog od glavnih likova u seriji Gossip Girl. Seriju-fenomen koja je pratila mladu i bogatu kliku s Upper East Sidea u New Yorku, u Pennu, odnosno u njegovom liku Danu Humphreyu je pronašao protutežu u obliku “običnog” učenika s kojim se najviše gledatelja moglo poistovjetiti.

Da ne otkrivamo kraj serije za one koji nisu gledali, on kao da je nagovijestio Pennovu sljedeću veliku ulogu, a to je bila glavna uloga u Netflixovoj seriji You. Instant pažnju gledatelja dobio je kao naoko simpatični Joe Goldberg za kojeg nisu znali da li da ga vole, mrze ili ga se boje, a čak je sam Penn komentirao da njegovog lika ne bi trebalo simpatizirati. Druga sezona je imala puno slabiji odaziv simpatizera, no treća sezona je odobrena i navodno se počinje snimati u studenom.

Penn Badgley i Domino Kirke-Badgley su postali roditelji

U stvarnom životu, Penn je upravo postao tata. Sa svojom partnericom Domino Kirke-Badgley koja je inače glazbenica i doula, nakon dva pobačaja o kojima su govorili javno, ipak mogu posvjedočiti sretnom ishodu i bebici čije ime još nije poznato.

Par koji je u braku od 2017. inače svoj privatni život skriva od javnosti, no trudnoća je jedna od tema o kojoj je Domino često govorila na svojim društvenim mrežama s obzirom na poziv. Ona je sama otkrila da su postali roditelji dječaka prije 40 dana uz sliku otiska posteljice i hashtag #40daypostpartum te Instagram Story u kojem dječak i ona spavaju. U njihovu je obitelj tako stigla prinova i mlađi brat jedanaestogodišnjem Cassiusu kojeg je Domino dobila u prvom braku s glazbenikom Morganom O’Kaneom.

Foto: Instagram

0