Marijana Batinić čeka drugo dijete

Marijana Batinić čeka drugo dijete

U relativno teškom vikendu koji je prvi put nakon dugo vremena paralizirao naše gradove, ali i zemlju i cijelu Europu, posvjedočili smo i nekoliko zbilja lijepih vijesti.

Jednu takvu sretnu prije pola sata objavila je naša poznata voditeljica Marijana Batinić, koja je na Instagramu otkrila kako očekuje drugo dijete.

Post je popratila izjavom: “Doživjela sam u životu puno divnih trenutaka, postignuća, proslava, dana za pamćenje i prepričavanje, ali osjećaj koji sam imala kad sam postala mama nemjerljiv je s drugim uspjesima. Kao da sam zatvorila puni krug i sve je sjelo na svoje mjesto.

Otkad imam dijete, osjećam da sam upravo tu gdje trebam biti, na pravom mjestu, u pravo vrijeme i taj osjećaj me ne napušta. Naravno da ne mora svaka žena težiti ulozi majke, niti se ostvariti kroz majčinstvo, ali meni je donijelo više nego što sam sanjala…

Cijeli ovaj maratonski uvod samo je uvertira za nešto važno što vam želim reći. U ovo doba ružnih vijesti, meni osmijeh ne silazi s lica, jer – za šest mjeseci u našu malu obitelj stiže prinova!

Opet ću čamiti kraj krevetića, bauljati neispavana i biti najsretniji zombi na svijetu. I moj muž također. Nadam se da ćemo bebicu u prvu šetnju, na čisti zrak, izvesti bez straha i opasnosti… A sad – trudnička samoizolacija!”

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori