Kirsten Dunst divnim fotkama objavila trudnoću

Kirsten Dunst divnim fotkama
objavila trudnoću

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

Nakon mjeseci šuškanja, poznata glumica Kirsten Dunst napokon je potvrdila da sa zaručnikom Jesseom Plemonsom čeka prvo dijete. Par se upoznao na snimanju treće sezone genijalne serije Fargo gdje su glumili supružnike, a nakon godine prijateljstva, od 2016. su u vezi koja je prvo okrunjena zarukama, a sada i bebom.

Divne trudničke fotografije Kirsten Dunst

Poput primjerice Beyoncé, čija je objava trudnoće s blizancima “srušila” Internet, i Kirsten je odlučila objaviti sretnu vijest na stilizirani način. U sklopu jesenske kampanje modne kuće Rodarte pozirala je u najnovijim komadima za lookbook ispunjen inspirativnim ženama. U nježnoj haljini posutoj cvjetovima i bež kaputu s crnim PVC čizmama izgleda savršeno, a sanjiva atmosfera dodatno je naglašena scenografijom.

Glumica u koju smo se zaljubili još 1999. u filmu Virgin Suicides ima posebnu vezu s kućom Rodarte, odnosno sestrama dizajnericama Mulleavy. Odglumila je glavnu ulogu u njihovom filmu Woodshock, a otkrila je i da će upravo one dizajnirati njenu vjenčanicu kad će se udavati.

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

A post shared by RODARTE (@rodarte) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori