Sophie Turner i Joe Jonas očekuju prvu bebu

2019. godina bila je uzbudljiva za jedan od omiljenih hollywoodskih parova – Sophie Turner i Joea Jonasa. Nakon završetka jedne od najpopularnijih serija desetljeća koja je proslavila mladu britansku glumicu, Sophie smo gledali i u novom X-Menu u ulozi Jean Grey. I za Joea Jonasa, 2019. je bila velika godina koja je donijela reunion Jonas Brothersa i njihov veliki povratak na pop scenu. Uz brojne uzbudljive projekte, Sophie Turner i Joe Jonas prošle su godine rekli i ono veliko da. Nakon neočekivanog vjenčanja u Las Vegasu u svibnju, mladi bračni par veliko je vjenčanje organizirao mjesec dana kasnije na jugu Francuske.

Ipak, čini se da će 2020. godina biti još uzbudljivija za Sophie i Joea jer svjetski mediji jučer su podijelili vijest da mladi bračni par očekuje svoju prvu bebu.

Sophie Turner i Joe Jonas će postati roditelji po prvi put

Iako Sophie Turner i Joe Jonas još uvijek nisu javno potvrdili vijest, svjetske medije jučer je preplavila vijest da će Sophie i Joe u 2020. godini po prvi put postati roditelji. Posljednji put, Sophie i Joe viđeni su na crvenom tepihu dodjele glazbenih nagrada Grammy.

View this post on Instagram

Sin city with my angel #tbt

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Foto: Profimedia, Instagram

1