Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete
Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete

Franka Batelić i Vedran Ćorluka
čekaju drugo dijete

Glazbenica Franka Batelić sa suprugom Vedranom Ćorlukom čeka drugo dijete, tako da će sinčić Viktor krajem godine dobiti brata ili seku. Pjevačica Franka Batelić na Instagramu je objavila sretnu vijest: „Sada kada više ne mogu skrivati trbuščić… Ta daaaaaaaam – Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata! Haha“ napisala je Franka u objavi, a uslijedila je lavina čestitki.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Da trudnoću podnosi odlično, lako je zaključiti i iz njezina vedrog i profesionalnog pojavljivanja kao članice žirija svake nedjelje na Novoj TV u sklopu projekta ‘Ples sa Zvijezdama’. Franka se u istom showu natjecala i pobijedila prije 13 godina, a tada joj je bilo samo 16.

Hrvatsku je predstavljala na Eurosongu 2018. godine s pjesmom Crazy, a dobitnica je i brojnih glazbenih priznanja i nagrada koje ju uz voditeljske angažmane u kojima briljira – čine jednom od najvećih hrvatskih zvijezda. Najveća im je ipak životna nagrada dvogodišnji sin Viktor i beba koja stiže ove godine.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori