Emma Stone i Dave McCary su postali roditelji

Emma Stone i Dave McCary su
postali roditelji

Nevjerojatno strogi oko svoje privatnosti, glumica Emma Stone i njen suprug komičar, redatelj i pisac Dave McCary, u javnosti su objavili samo jednu vijest, a to je da su se zaručili. Vezu su prije toga držali u tajnosti, a zatim i uplovljavanje u bračnu luku, dok su fotografije trudne Emme na kapaljku stizale u medije.

Zaručeni su od prosinca 2019., sudbonosno da izrekli su nekad tokom 2020. kada su i prvi puta krenule kolati glasine da je glumica trudna, a TMZ je danas prvi objavio i sretnu vijest da su postali roditelji. Izvori kažu kako je bebica rođena 13. ožujka 2021. u Los Angelesu, no nije otkriveno radi li se o dječaku ili djevojčici. Par još nije potvrdio ove informacije.

Tokom 2019. Emma Stone je snimila svoj najnoviji film u kojem se uživila u ulogu jedne od najpoznatijih crtanih zlikovki – Cruelle De Vil iz priče o 101 dalmatincu. Premijera filma Cruella odgađana je zbog pandemije, no prošlog mjeseca objavljen je prvi trailer i službena premijera očekuje se krajem svibnja ove godine.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori