Hit jastuci za trudnice i pomoć tijekom dojenja koje mame ne prestaju hvaliti

Hit jastuci za trudnice i pomoć tijekom
dojenja koje mame ne prestaju hvaliti

Svakoj budućoj mami je potrebno puno energije kad očekuje bebu. No, baš kad je odmor najpotrebniji, pronalaženje savršenog položaja za spavanje može postati sve veći izazov, osobito u drugom i trećem tromjesečju. Upravo tada udobno smještanje uz jastuk koji je namijenjen trudnicama može napraviti veliku razliku. Zato su stručnjaci kreirali bbhugme jastuke za trudnice, ali i verziju za dojenje, koji su veoma hvaljeni kao vrhunski dodaci za spavanje i za hranjenje mališana kad za to dođe vrijeme. Brojne mame su oduševljenje jastucima ovog brenda. Oni olakšavaju bolove u leđima tijekom trudnoće te nude odličnu pomoć tijekom dojenja.

Što bbhugme jastuke čini posebnima i zašto ih mame toliko vole?

Bbhugme jastuke razvile su tri stručnjakinje, kiropraktičarke. Njihovi proizvodi posebno su osmišljeni kako bi pružili udobnost i podršku tijekom trudnoće i dojenja. Bbhugme jastuci mogu ublažiti bolove u zdjelici i leđima prije, tijekom i nakon trudnoće. Pružaju podesivu čvrstoću za optimalnu udobnost, a kreirani su za upotrebu kod kuće ili u pokretu. Uz to ih možete svugdje nositi sa sobom, zahvaljujući praktičnoj putnoj torbi koja dolazi s njima.

Dizajnirani u Norveškoj i inspirirani jednostavnim, elegantnim skandinavskim dizajnom, ovi jastuci za trudnice i dojilje dolaze u različitim bojama, koju možete birati prilikom narudžbe. Bbhugme jastuci ocijenjeni su kao najbolji jastuci za trudnice i dojenje od strane mama, roditelja, doula i stručnjaka.

Kako bi i vama i vašoj bebi dojenje bilo udobnije iskustvo nego ikad prije, sve što trebate napraviti je pričvrstiti bbhugme jastuk oko struka kako bi vam pružio bolju potporu za vrat i ramena te dodatnu udobnost za vašu bebu. Također, može se koristiti i kao udoban nosač bebe, ako ga namjestite oko bokova, čak i kada ne hranite dijete.

Potpuno je prilagodljiv vašem tijelu, kao i promjenjivim potrebama vaše bebe dok raste. Jastuk se oblikuje prema vama, što osigurava maksimalnu udobnost i podršku vašoj bebi na visini koja vam najbolje odgovara. Njegova mekana i prozračna navlaka je periva, a izrađena je od 95% pamuka i 5% spandex jersey tkanine što joj omogućuje jednostavno skidanje i vraćanje na jastuk.

Bbhugme jastuk za trudnice možete naručiti ovdje, a verziju za pomoć tijekom dojenja ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori