Baby boom među poznatim Instagram blogericama

@happilygrey

S prvim proljetnim danima i zrakama sunca koje nikako da se u potpunosti probiju do nas, Insta djevojke koje pratimo na svakodnevnoj bazi počele su otkrivati svoje zaobljene trbuščiće. Objava za objavom stiže i sada ih se već skupio popriličan broj – baby boom u Instagram zajednici je očito na snazi.

Iako su počele u različitim područjima, od mode, preko lifestylea ili uređenja interijera, zanimljivo je kako se mnogim aktivnim Instagram blogerima tema profila promijeni s majčinstvom i orijentira na isključivo na život s djetetom. Ova grana bloganja i influencanja u proteklih je par godina postala vrlo popularna, a uz to i unosna, pa ne iznenađuje da se mnogi, makar i spontano, usredotočuju na takav sadržaj. Mary Lawless Lee koju sigurno poznajete s profila @happilygrey već je fokus stavila na modne trudničke kombinacije, a budući da je na samim počecima trudnoće, vidjet ćemo kakav će spin na to staviti minimalistica Phoebe Soup.

Proljetni baby boom na Instagramu

@lindsilanestyle

One blogerice kojima je sadržaj i bio orijentiran na obiteljski život također pomno bilježe dolazak prinova. Dvostruke, trostruke pa i četverostruke mame posebno su zanimljive budućim majkama i onima koje se s njima mogu odmah poistovijetiti jer će uvijek podijeliti korisne savjete i anegdote iz života svoje djece te možda pomoći ili olakšati onima koji se nalaze u sličnoj situaciji. Kako koordinirati višečlanu obitelj, kako umiriti strasti pri dovođenju prinove u obitelj itd., samo su neke od tema kojima se bave, istovremeno zadržavajući specifičan stil – poput Tayler Golden ili Justyne s profila @justy_olive.

Bez obzira na područje u kojem su najjače, svakako je zanimljivo zaviriti na profile svih ovih blogerica i pronaći inspiraciju za sebe – bilo modnu, bilo savjetodavnu. Sve imaju različite stilove i kod svake se može naći zrnce mudrosti vezano uz trudničke dane.

Mary Lawless Lee @happilygrey

@happilygrey

Phoebe Soup @phoebesoup

@phoebesoup

Christina Martinez @newdarlings

@newdarlings

Tayler Golden @taylergolden

@taylergolden

Emily Yates @emelinaah

@emelinaah

Christine Andrew @hellofashionblog

@hellofashionblog

Lindsi Lane Watts @lindsilanestyle

@lindsilanestyle

Sara Vickers @saragailvickers

@saragailvickers

Justyne @justy_olive

@justy_olive

Foto: Instagram

0