Tri trudnice i tri odlična trudnička stila

Tri trudnice i tri odlična
trudnička stila

Brojne buduće mame posvjedočit će da kad krene trenutak promjena na tijelu i trbuščić počne nezaustavljivo rasti, raste i anksioznost oko promjene garderobe. Kako prilagoditi svoj stil novonastalom stanju, koje komade odabrati a da su jednako udobni, lijepi i funkcionalni, kako složiti kombinaciju i osjećati se dobro, samo su neka od pitanja koja se vrzmaju po glavi…

Trudnice čiji stil volimo

Kao i u brojnim drugim situacijama, tu u pomoć uskače Instagram. Otkako je biti mama bloger postalo nova kategorija, stilska i lifestyle, brojne influencerice i blogerice bez zadrške progovaraju o svim izazovnim situacijama, promjenama na fizičkom i mentalnom planu, a ako im je moda prije toga bila glavni fokus, onda ćete se kroz devet mjeseci njihove trudnoće moći itekako dobro inspirirati po pitanju svog stila.

Danas više nije toliko teško zadržati stylish garderobu, pogotovo otkako su se i mnogi high street brendovi specijalizirali na polju maternity kolekcija. Komadi krojem prilagođeni trudnicama i dalje ostaju jednako atraktivni da se svaka buduća mama može osjećati dobro u svojoj koži, a ne se skrivati iza slojeva “šatorske” odjeće i izgubiti svoj modni identitet.

Tri poznate blogerice i influencerice trenutno očekuju svoje prvo dijete, a nijedna zbog toga nije žrtvovala svoj stil. U nastavku izdvajamo neke od njihovih najboljih kombinacija…

Jacey Duprie

Jacey Duprie je Amerikanka poznata po svojem elegantnom stilu kojeg je u trudnoći samo prilagodila malo drugačijim krojevima. Skinny hlače kombinirala je s oversized puloverima i kaputima, čest je odabir bio i blejzer, a svaka kombinacija upotpunjena je trendi cipelama.

Talisa Sutton

Talisa Sutton je Australka poznata po minimalističkom stilu kojeg je zadržala i u trudnoći. Budući da su u Australiji temperature puno više, na njenom ćete profilu vidjeti inspiraciju za toplije dane – lepršave haljine, lanene hlače, jednostavne T-shirtice i midi suknje.

Diletta Bonaiuti

Diletta Bonaiuti je jedna od najstylish Talijanki nove generacije, a trudnoću je na Instagramu čuvala do punih 25 tjedana. Majstorica u fotografiranju pravih kadrova pokazala je kako nositi oversized komade na pravi način – od blejzera, preko puf jakni do hlača visokog struka.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori