Tretmani ljepote nakon poroda

Dolaskom novoga člana obitelji, mijenjaju se životni ritam i prioriteti stoga u prvim mjesecima nakon povratka iz bolnice, svoje male rituale ljepote ostavljate sa strane kako biste se u potpunosti posvetili djetetu. Kako biste što prije svoje tijelo vratili u formu, postoji mjesto gdje ćete se moći opustiti i posvetiti isključivo sebi.

Poliklinika Milojević

Izabrali smo tretmane koji ne oduzimaju mnogo vremena i u vrlo kratkom roku vas vraćaju u formu. Kako biste osvježili izgled i popravili sitne nedostatke, donosimo vam tri najpopularnija tretmana namijenjena ženama nakon poroda.

Nakon trudnoće i poroda na nogama znaju ostati izražene vene i kapilare. Tehnologija lasera iz američke kuće Cutera koja se primjenjuje u Poliklinici Milojević sada je omogućila da se u nekoliko tretmana riješite izraženih vena i popucalih kapilara na nogama ili drugim dijelovima tijela. Tretman je gotovo u potpunosti bezbolan, dok su prvi rezultati vidljivi unutar šest tjedana, a najčešće već nakon prvog tretmana.
Poliklinika Milojević

Mnoge neprospavane noći zbog brige oko bebe, ostavljaju tragove i na koži lica. Tretman pomlađivanja kože Laser Genesis sužava pore, namijenjen je uklanjanju plitkih bora, sužavanju širokih pora i smanjivanju crvenila kože lica. Efekt tretmana laserom vidljiv je odmah, a praktičan je jer ne ostavlja nikakve nuspojave. I problem dobro poznate pigmentacija kože tijekom trudnoće i nakon poroda može se riješiti revolucionarnim tretmanom s Obagi Nu-Derm proizvodima koji obnavljaju, pomlađuju i depigmentiraju sve tipove kože. I za tamnije nijanse kože ovaj preparat predstavlja uistinu pravu revoluciju jer otklanjanja pigmentacije prouzrokovane suncem ili hormonalnim promjenama.

Poliklinika Milojević

U smanjenju masnih naslaga i celulita te oblikovanje tijela, nakon trudnoće pomoći će vam nova Triactive Plus tehnologija, koja omogućuje vam da u formu vratite svoje tijelo uz pomoć tri komponente: lasera, radiofrekvencija i ultrazvuka. Tri komponente kombiniraju se u tretmanima i u takvoj kombinaciji daju najbolje rezultate. Uz spomenute tretmane u Poliklinici Milojević pružit ćete svom tijelu njegu kakvu zaslužuje.

0