Cool tenisice za klince

Tenisice su najvažniji komad obuće u životu svakog klinca, pa tako i njihovih roditelja. One su praktične, udobne, ne uništavaju se lako, ali se lako obuvaju, a srećom ih na tržištu stvarno ima svih boja i oblika. Nama su za oko zapele umanjene verzije klasičnih popularnih modela kao što su Converse All Star, Vans Authentic ili adidas Originals Superstar u kojima će vaše dijete ponosno koračati.

Tenisice za djecu

Air Max modeli su prošlih sezona pokorili cijeli svijet, a tinejdžerska populacija ih najbolje prisvojila u svoj stil. Muški i ženski modeli se razlikuju po bojama, pa tako i klinci mogu izabrati onu koja im je najljepša. Oni koji se vole istaknuti zasigurno će se pomamiti za zabavnim uzorcima kao što su točkice, leopard uzorak ili srebrna i zlatna boja. Mali klasičari ostat će vjerni crnoj ili bijeloj.

Na izbor imate i brojne high street brendove sa simpatičnim modelima platnenih ili kožnih tenisica po prihvatljivijoj cijeni, no kako bi bili sigurni da će djetetova noga biti u adekvatno anatomski prilagođenoj tenisici ipak birajte sigurna sportska imena specijalizirana za tenisice.

1