Swaddling za bebe sa stilom

Swaddling za bebe sa stilom

@jenmariehammer

@jenmariehammer

Iako se ne radi o revolucionarnom otkriću, ‘swaddling’, odnosno u prijevodu ‘zamatanje’, odnedavno je snažnijem u fokusu zahvaljujući malim brendovima koji kreiraju stylish setove specijaliziranih swaddle tkanina. Radi se o posebnom načinu povijanja novorođenčadi kako bi se ona osjećala sigurnije, kao da su u majčinoj utrobi, a zauzvrat će beba biti smirena i lakše će biti uspavati je.

@gparrish

@gparrish

Mnogi se roditelji kunu u ovo rješenje kada njihova beba neutješno plače jer istovremeno joj daju osjećaj sigurnosti ograničavanjem pokreta, dok beba ostaje slobodna unutar zamotuljka namjestiti se kako njoj paše. Rezultat je neodoljiva mala štruca i omiljeni fotografski motiv mamama i tatama. No postoji mogućnost da vaše novorođenče neće baš biti oduševljeno ovim pokušajima uspavljivanja – tada ih nemojte prisiljavati.

@mrssabrinapaige

@mrssabrinapaige

Brend Little Unicorn u svojoj ponudi ima neke od najljepših setova za zamatanje koje smo vidjeli. Iznimno nježni, od muslina ili organskog pamuka, oslikani su najrazličitijim motivima. Od onih sasvim romantičnih s cvijećem, slatkih s raznim životinjicama pa do minimalističih s prugicama. U trenucima kada beba nije zamotana, ove swaddle plahtice mogu poslužiti i kao podloga za ležanje ili nježni ljetni prekrivač kad prerastu swaddling metodu.

@_laurarowe_

@_laurarowe_

Moguće je naručivanje pojedinačnih plahtica ili onih setovima – brend dostavlja i u Hrvatsku. Provjerite što sve na svojoj stranici nude na ovom linku.

@freckled_meg

@freckled_meg

@katheustess

@katheustess

@littleuniucorn

@littleuniucorn

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori