Svi vole baby sling

Svi vole baby sling

@_kellypacker

@_kellypacker

U moru najrazličitijih pomagala za bebe, sling nosiljke se sve više profiliraju kao omiljene i roditeljima i djeci. Budući da nemaju dobna ograničenja, bebe svoje prve šetnje već mogu provesti zamotane spavajući u neposrednoj maminoj blizini dok one zauzvrat imaju svu slobodu kretanja.

Istraživanja dokazuju da sling nosiljke, zbog bebine blizine majčinom tijelu i neraskidive veze koja se tako maksimalno učvršćuje, mogu ublažiti postporođajnu depresiju, a kod djece minimalizirati plač. S obzirom na prirodan položaj i lagano gibanje dok se mama kreće, bebe smireno mogu spavati. A ako tata preuzme ulogu nositelja, također se može bolje povezati s bebom.

@marylauren

@marylauren

Opterećenje na kralježnicu i cijelo tijelo kod nošenja umanjeno je načinom motanja i dodatkom prstena kojim se regulira čvrstoća omotanog slinga. Čak i kad mališan poraste, sling olakšava nošenje i uvelike pomaže roditeljima kad počnu obavljati razne zadatke. Težina djeteta kod svake se dobi pravilno raspoređuje što čini ugodnijim te olakšava nošenje i roditeljima i bebi.

Među mamama blogericama posebno je popularan brend My Wild Bird koji dostavlja u Hrvatsku. Na njihovoj stranicii postoje razni tutorijali kako sling najlakše omotati kako ne bi smetao pri kretanju, kao i certifikati da su rađeni od prirodnih materijala, organskog pamuka i čistog aluminija kad se radi o prstenu.

@_kellypacker

@_kellypacker

Svake sezone izbacuju nove kolekcije s različitim bojama i uzorcima kako bi sling uklopili u vlastitu garderobu. Pogledajte kako ih nose mame na fotografijama.

@amykavs

@amykavs

@marylauren

@marylauren

@amykavs

@amykavs

@cbaine

@cbaine

@honeywild

@honeywild

@honeywild

@honeywild

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori