Odlična tradicija koju možete započeti na bebin prvi rođendan

Odlična tradicija koju možete
započeti na bebin prvi rođendan

Bebin prvi rođendan za roditelje i obitelj jedan je od najuzbudljivijih događaja. Rade se posebne pripreme, organiziraju zabave, kupuju posebni pokloni, a sve s ciljem da se što bolje zapamti tako velika stvar, iako će naravno ostati u sjećanju odraslima, a ne djeci.

Torta zvana smash cake

U svakom slučaju, postoji jedna zabavna tradicija novijeg dova koju možete započeti na bebin prvi rođendan, a uključuje – tortu. Smash cake iliti torta za uništavanje je mala tortica koja se servira samo malom slavljeniku koji ima dopuštenje od torte napraviti što god poželi, prema svojem instinktu zaroniti ručicama ili nosom u kremu. To uključuje puno nereda na čije se čišćenje morate jako dobro pripremiti, razmrvljenu tortu posvuda i musavu, ali sretnu bebu. Fotografije koje ostaju nakon rođendanske proslave pamte se zauvijek.

Ova mala ceremonija je uvod u sve nadolazeće rođendane i ne mora biti nešto što ćete napraviti samo jednom već možete ponavljati dok god dijete to želi. Svakako će kreirati rođendan za pamćenje i zabaviti bebu na neko vrijeme. Naravno, uz smash cake servira se i torta klasične veličine za ostale goste koji će u njoj uživati koristeći vilicu ili žlicu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori