‘Baby boom’ u svijetu modela

Osim što koračaju modnim pistama, kao na ovogodišnjoj Dolce & Gabanna reviji, slavni modeli su i brižne mame. Mnoge od njih postale su mame po prvi puta i dokazale da znaju uspješno balansirati između majčinstva i karijere. Britanska djevojka neodoljivih pjegica i slatkog osmijeha Lily Cole, objavila je da očekuje svoje prvo dijete. Buduća mama, Bianca Balti očekuje drugu djevojčicu, a blistala je na reviji Dolce&Gabanne u zadnjem tromjesečju trudnoće.

Bianca Balti

Bianca Balti (@biancabalti)

Nedavno je rodila Molly Sims, glumica i model, koja je na Instagramu pozirala sa svojoj novorođenom kćerkicom Scarlett May. Sheila Márquez, španjolski model, nosila je revije svjetski poznatih brendova i krasila naslovnice mnogih poznatih časopisa, u svojoj 29. godini rodila je sina Luciusa.

mollysims-2

Molly Sims (@mollybsims)

Da postoji razlika između glamuroznog života i svakodnevnih majčinskih obaveza, zna i kanadska ljepotica Coco Rocha koja je se ne odvaja od svoje male princeze. Anne Sergeyevna Vyalitsyna, svestrana ruska manekenka, uživa u majčinstvu po prvi put. ‘Baby boom’ među modelima mijenja percepciju svijeta mode i slavnih i pokazuje da je majčinstvo najzahtjevnija a ujedno i najljepša zadaća na svijetu.

Coco Rocha

Coco Rocha (@cocorocha)

Sheila Márquez

Sheila Márquez (@sheilamarquez_)

annev-2

Anne V (@annevofficial)

Lily Cole

Lily Cole (@lilycole)

Foto: Instagram

0