Slatka baby dekica s ušima

Slatka baby dekica s ušima

@diaryofacurlykid

@diaryofacurlykid

Shopping slatkih komada za male bebe jedna je od najzabavnijih razonoda bez obzira kupujete li za svoje dijete, nećake ili bebu prijateljice. Jako se lako izgubiti u bespuću minijaturnih stvari od kojih vam se čini da baš sve trebate. Iako je to često daleko od istine i pametno je zadržati se na minimalnoj količini kupljenog budući da će se sve tako brzo prerasti.

@mommasgonecity

@mommasgonecity

No kupovati dodatke za dom, poput posteljine, jastučića, deka malo je vječnija investicija. Pogotovo ako se radi o bebinoj prvoj dekici koju ćete zatim i čuvati kad odraste.

Preslatka Oeuf dekica

O brendu Oeuf pisali smo već nekoliko puta. Volimo njihove kreativne dječje artikle među kojima se ovog puta istaknula pletena dekica od 100% pamuka sa zečjim ušima. S obzirom na materijal pogodna je za svako doba godine, ljetne i zimske bebe, a detalj u obliku ušiju daje joj novu dimenziju. Dolazi u bijeloj, sivoj boji i ružičastoj boji, s jednim krajem koji se kao kapuljača može prebaciti bebi preko glave.

oeuf-blanket-3

Kao zaštita od vjetra, dekica za spavanje ili omotač nakon kupanja, izgleda vrlo efektno, a uz to je korisna. Pronađite je na službenoj Oeuf stranici – brend dostavlja u Hrvatsku.

Foto: Oeuf, @oeufnyc

Učitati još
Zatvori