Jedna od najpoznatijih influencerica rodila prvo dijete, objavila i preslatke fotografije
Jedna od najpoznatijih influencerica rodila prvo dijete, objavila i preslatke fotografije

Jedna od najpoznatijih influencerica rodila prvo dijete, objavila i preslatke fotografije

Modna influencerica Sincerely Jules, pravim imenom Julie Sariñana, rodila je svoje prvo dijete. Na Instagramu je objavila niz fotografija sa suprugom Kevinom i tek rođenim sinčićem kojem su dali ime Matisse Jean.

Uz fotografije je napisala i emotivan opis: “Stigao je naš slatki dječak – Matisse Jean Berruer Sariñana. To je najdublja, najposebnija ljubav koju smo ikada osjetili. Izuzetno smo zahvalni što smo sada tročlana obitelj. Matisse, hvala ti što si me učinio svojom mamom. To je postignuće mog života kojim se najviše ponosim. Već si mi pokazao drugu vrstu ljubavi koju nikad nisam iskusila, volim te iznad svega. Ti si moj cijeli svijet. Proslava mog prvog Majčinog dana s tobom čini me tako sretnom!!”

Julie je razveselila svoje obožavatelje kada je krajem veljače objavila sretne vijesti o dolasku prinove i pokazala trudnički trbuščić. “Ovog proljeća cvijeće nije jedino što cvjeta… Raste i bebica Berru! Imam osjećaj da sanjam! Veselim se novom poglavlju majčinstva i dočeku bebice sa Kevinom koji je ljubav mog života. Jedva čekamo da te upoznamo, bebice, već te sad jako volimo!“, napisala je uz niz fotografija na kojima pozira u plavoj dugačkoj suknji i zelenom topu.

Julie i fotograf Kevin Berruer vjenčali su se 2017. godine. Žive u Los Angelesu, a fotografijama sa zajedničkih putovanja po svijetu nerijetko oduševljavaju pratitelje na Instagramu.

Julie je jedna od prvih Instagram influencerica

Julie mnogi ljudi na Instagramu smatraju jednom od prvih influencerica. Počela je još 2009. godine prije nego što je Instagram postao mnogo pristupačnija platforma za dijeljenje sadržaja i fotografija. Kad je Julie započela svoj blog, bilo joj je teško smisliti ime. Zapisivala je neke ideje u svoju bilježnicu dok joj nije sinulo. Julie je odlučila nazvati svoj blog “Sincereley Jules” simbolizirajući svakodnevno pisanje u dnevnika. Njezin profil do danas na Instagramu prati nevjerojatnih 7,6 milijuna pratitelja.

Foto: Instagram (@sincereleyjules)

Učitati još
Zatvori