Simpatičan projekt jedne Insta mame

Simpatičan projekt jedne Insta mame

Iza modnog i lifestyle bloga All That Is She nalazi se Britanka Dominique koja sa svojim čitateljima na blogu svakodnevno dijeli jednostavne dnevne kombinacije, savjete kako stvoriti savršenu capsule garderobu, urediti dom i kako se nositi s obavezama i izazovima koje donosi majčinstvo. Njezin Instagram profil koji se nalazi pod istim @allthatisshe imenom njezin je dnevnik u fotografijama koji čuva najbolje male trenutke poput uživanja u dobroj knjizi i igri s kćerkama, savršeno uređeni kutak doma i savršeni prizor u prirodi, hrpu knjiga i mnoštvo cozy dekica. Svaka fotografija nosi jednaki osjećaj za lijepo, jednaku paletu boja i jednaku atmosferu. No, na savršeno usklađenom i uređenom Instagram gridu ove Insta mame istaknula se serija predivnih portreta koji su rezultat projekta koji je Dominique pokrenula i nazvala All That Is Three.

Baš kao što je njezin blog reprezentacija njezinih interesa, životnog stila i svega što je ona, All That Is Three portreti predstavljaju nju kao mamu, njezine kćeri, njihov prisan odnos i sve što njih tri jesu. Na svakoj fotografiji, Dominique i njezine kćeri, Amelia i Penny, stoje jedna do druge u vrsti, raspoređene po veličini, u jednakim odjevnim kombinacijama, frizurama i s vrlo sličnim modnim dodacima ili predmetima u rukama poput velikih dioptrijskih naočala, vjenčića od cvijeća u kosi, knjige ili zabavnih rekvizita. Cijela serija All That Is Three portreta započela je kada je jednog dana Dominique primijetila da ona i njezine dvije kćeri u tom trenutku izgledaju gotovo identično, obučene u vrlo slične prugaste majice, s pundžama na glavi.

Nakon što je kamerom zabilježila taj trenutak i podijelila ga na Instagramu, njezini su se broji sljedbenici, baš poput nje same, zaljubili u preslatki koncept iza fotografije. Nakon prve fotografije uslijedile su mnoge, s uvijek novim, ali uvijek istim kombinacijama i frizurama sa strašnim maskama na glavi i ogrnute toplim dekicama. Ipak, projekt iza allthatisthree hashtaga mnogo je više od simpatičnih tjednih fotografija Dominique i njezinih kćeri. Osim što iz tjedna u tjedan kroz objektiv kamere bilježi svaku promjenu na svom i njihovom licu, predivne fotografije bilježe i poseban odnos između jedne mame i njezinih kćeri, ali i između dvije sestre na jedan vrlo iskren i osoban način koji je istovremeno vrlo univerzalan i blizak mnogima.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori