Simpatičan Bubulubu dnevnik čuva uspomene na trudničke dane

bubulubu8

Bubulubu je mladi hrvatski brend nastao vođen idejom kako sačuvati uspomene na neke od najljepših trenutaka mame… Trudnoću, rođenje, prvu godinu bebice. Uz pomoć duhovitih ilustracija već su kreirali dnevnik prve bebine godine, a sada predstavljaju trudničke kartice, osmišljene za buduće mame da na jedan drugačiji i posebniji način bilježe rast trudničkog trbuščića kroz 9 mjeseci i vode evidenciju dojmova.

bubulubu7

Osim što mogu pratiti svaki mjesec i kreativno zapisivati bilješke, naposljetku zbog simpatičnih ilustracija ove kartice mogu postati i dekoracija pri ukrašavanju sobe i drugih uspomena. Dnevnik je ilustrirala umjetnica Valentina Marek koja je na duhovit način zabilježila emocije svakog mjeseca trudnoće.

bubulubu1

Bubulubu proizvodi na lijep i drugačiji način mogu razveseliti nekoga i ostaviti uspomenu za cijeli život, zbog čega su i super poklon. Za sada su dostupni na društvenim mrežama, Facebook i Instagram te na e-mail adresi info@bubulubu.hr. Cijena kartica je 130 kn i u cijenu je uključena poštarina.

bubulubu9

bubulubu3

0