Relax Kids – radionica dječjeg opuštanja

Relax Kids – radionica
dječjeg opuštanja

@annapavaga

@annapavaga

U Zagrebu će se 5. ožujka, u Prostoru imaginacije u Dalmatinskoj 17, održati besplatna uvodna dječja radionica Relax Kids programa koji je osnovala Marneta Viegas 2001. godine u Velikoj Britaniji, a danas se primjenjuje u preko pola milijuna domova i škola širom svijeta.

Radionice programa Relax Kids sačinjavaju strukturu od 7 koraka kroz koje se djeca uče umiriti, fokusirati i opustiti – ples i pokret, vježbe glume i relaksacije, istezanje, uzajamnu masažu, disanje, afirmativne rečenice, svjesnu pažnju i vizualizaciju. Provodi se u manjim grupama, a ovisno o uzrastu, djeci se pristupa na njima kreativan i zabavan način, učeći ih jednostavnim i djelotvornim tehnikama svjesne pažnje, kontrole stresa, korištenja pozitivnih afirmacija i tehnikama opuštanja koje ih uče kako razviti kreativnost, samopouzdanje, koncentraciju i vizualizaciju razvijajući i pružajući im na taj način vještine i alate koji ostaju za cijeli život. 

@dini_arianii

@dini_arianii

Relax Kids radionicu vodi Mirjana Petković, Life & Relax Kids Coach & Heal Your Life Teacher, a više informacija o voditeljici možete pogledati na lakoca-zivljenja.hr. Radionica je kreirana za uzrast od 5-8 godina, ulaz je slobodan, a kako je broj malih polaznika ograničen, obavezna je prijava na mail info@lakoca-zivljenja.hr ili na broj 098/352 822.

 

@jennoracle

@jennoracle

Foto: Instagram

lakoca-zivljenja.hr

info@lakoca-zivljenja.hr

 

Učitati još
Zatvori