Prva hrvatska drvena slovarica

Croatian Design Superstore i Pongetoys ove subote 05. prosinca u Martićevoj 4 s početkom u 11h pozivaju na igraonicu gdje će djeca moći igrati se s originalnom i inovativnom igračkom za djecu – prvom hrvatskom drvenom slovaricom.

slovarica1 post

Hrvatska Slovarica u potpunosti je hrvatski proizvod osmišljen, dizajniran i proizveden od strane domaćih stručnjaka. Didaktička i edukativna igračka namijenjena je djeci od 3 do 7 godina i idealna je za učenje slova, prepoznavanje boja, slaganje riječi i jednostavnih rečenica.

slovarica 4 post

Pažljivo oblikovane, ručno obrađene, obojane eko bojama i također s ručno izrađenom ambalažom, Ponge kockice predstavljaju jedinstvenu igračku na europskom tržištu. U kompletu se nalazi 20 kockica na kojima je otisnuto 120 slovnih znakova hrvatske abecede.

slovarica 2 post

U stvaranju ovih inovativnih igračaka sudjelovali su djelatnici ustanove koja zapošljava osobe s invaliditetom, tako da se kupnjom ovih proizvoda takve osobe podržavaju u njihovom nastojanju da se ne razlikuju od drugih ljudi u pravima i mogućnostima. Predstavljanje i druženje bit će upotpunjeno predstavom u slavlje Sv. Nikole – ulomak iz predstave ‘Družba djeda Abeceda’ izvest će glumci Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, Lidija Kraljić Zavišić i Edi Ćelić. Više o igraonici, predstavi i ovoj odličnoj igrački možete saznati na croatiandesignsuperstore.com.

slovarica 3 post

T.R.

0