Poznate mame vole Bugaboo kolica

Sienna Miller

Sienna Miller (Bugaboo Donkey kolica)

Bugaboo kolica, koja su izbor Anamarije Asanović, Sienne Miller, Lily Aldridge i Kate Hudson, više od 15 godina omogućuju tisućama roditelja da zajedno sa svojom djecom istražuju vanjski svijet. Ova modularna kolica prepuna korisnih funkcionalnosti u 90-ima su predstavljala sasvim novi koncept, a danas, kada se prodaju u više od 50 zemalja svijeta, i dalje donose brojne inovacije koje roditeljima i njihovoj djeci čine život jednostavnijim i lakšim.

Kompaktna i udobna, Bugaboo kolica stvorena su za obitelji koje su stalno u pokretu, a njihove karakteristike lako su upotrebljive gdje god krenuli. Povjerenje su im poklonili i mnogi poznati roditelji, koji najviše vole modele Bugaboo Bee³ i Bugaboo Cameleon Bee³.

anamarija asanovic2

Anamarija Asanović (Bugaboo Cameleon³ kolica)

Bugaboo Cameleon³ kolica izbor su hrvatske dizajnerice Anamarije Asanović, koja je nedavno rodila kćerkicu Zorku: “Moja Zora obožava se voziti u kolicima. Kombinacija Bugaboo kolica i prekrasnog morskog zraka rezultira dugim, opuštenim snom, a kasnije veselom i zadovoljnom bebom. Bilo da se vozimo po rivi ili čak plaži, nama je svejedno jer amortizeri na Bugaboo kolicima uistinu čine razliku, a u torbu ispod kolijevke stanu i pelene, vlažne maramice i bočica, kao i neke moje stvari.”

Camila Alves i Matthew McConaughey (Bugaboo Bee³ kolica)

Camila Alves i Matthew McConaughey (Bugaboo Bee³ kolica)

Proteklih godina Bugaboo kolicima nisu odoljele ni brojne svjetske zvijezde, koje su svoje mališane svakodnevno gurale upravo u ovim kolicima. Kate Hudson također je izabrala Cameleon³ kolica iz suradnje brendova Bugaboo i Missoni, a u Bugaboo Bee³ modelu sjedila su djeca Camile Alves i Matthewa McConaugheyja te supermodela Lily Aldridge. Sienna Miller također je izabrala Bugaboo potpis, i to Donkey model s printom Andyja Warhola.

Kate Hudson (Bugaboo Cameleon³ kolica)

Kate Hudson (Bugaboo Cameleon³ kolica)

Ova inovativna te istovremeno bezvremenska kolica prate djecu u njihovom odrastanju, a posebnost Bugaboo modela su lako nosiva i lagana kolijevka, rastezljiva zaštita od sunca, veća košara ispod sjedalice koja znači više prostora za dječje stvari i raznolike boje i materijali koji omogućuju personalizaciju kolica. Osim toga, jedinstvena Bugaboo sjedalica raste zajedno s djetetom, produžuje se, okreće i mijenja nagib, a kolica se jednostavno sklapaju i mogu se pohraniti svugdje.

Lily Aldridge (Bugaboo Bee³ kolica)

Lily Aldridge (Bugaboo Bee³ kolica)

Bugaboo kolica dostupna su za kupnju u trgovini Male stvari (Remetinečka 5a), čiji webshop posjetiti možete ovdje.

Foto: Instagram, Splash News

0